25/07/2020 25/07/2020 «Η Αγία Σοφία είναι η εμβληματικότερη εκκλησία της Ορθοδοξίας και ταυτόχρονα ένα παγκόσμιο μνημείο. Πάνω απ’ όλα όμως για εμάς είναι ένα εθνικό σύμβολο. Για αυτό μας στεναχωρεί, μας πονάει αυτό το οποίο έχει συμβεί» δήλωσε, σε συνέντευξή του εφ όλης της ύλης, στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας. Ο υπουργός Υγείας...
25 Ιουλίου, 2020 - 15:14
Τελευταία ενημέρωση: 25/07/2020 - 15:15

Κικίλιας: Η Αγιά Σοφιά πάνω απ’ όλα για εμάς είναι εθνικό σύμβολο

Διαδώστε:
Κικίλιας: Η Αγιά Σοφιά πάνω απ’ όλα για εμάς είναι εθνικό σύμβολο

«Η Αγία Σοφία είναι η εμβληματικότερη εκκλησία της Ορθοδοξίας και ταυτόχρονα ένα παγκόσμιο μνημείο. Πάνω απ’ όλα όμως για εμάς είναι ένα εθνικό σύμβολο. Για αυτό μας στεναχωρεί, μας πονάει αυτό το οποίο έχει συμβεί» δήλωσε, σε συνέντευξή του εφ όλης της ύλης, στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας.

Ο υπουργός Υγείας αναφέρθηκε και στα ελληνοτουρκικά, σημειώνοντας χαρακτηριστικά: «Ακούω με πολύ μεγάλη προσοχή τους εκάστοτε υπερασπιστές και αυτούς οι οποίοι στηρίζουν την προσπάθειά μας να περιχαρακώσουμε τα εθνικά μας δίκαια, είτε είναι οι Ευρωπαίοι εταίροι μας, είτε είναι οι Αμερικάνοι σύμμαχοί μας, είτε είναι το Ισραήλ. Θα ήθελα όμως να στείλω ένα ξεκάθαρο μήνυμα: ότι είμαστε αποφασισμένοι. Η ισχύς μας είναι αποτρεπτική, αλλά όποιος δοκιμάσει θα υποστεί τεράστιο κόστος. Ο Πρωθυπουργός της χώρας, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, έχει υπάρξει ξεκάθαρος. Και επειδή οι πολιτικές πράξεις μετράνε περισσότερο από τα λόγια, θέλω να θυμίσω στους Έλληνες ότι όπως ήμασταν αποτελεσματικοί στον Έβρο και όπως ήμασταν αποτελεσματικοί στην κρίση του κορονοϊού, έτσι θα είμαστε αποτελεσματικοί και σε όλες τις προκλήσεις οι οποίες μπορεί να προκύψουν».

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων