17/11/2018 17/11/2018 Την Πέμπτη 15 Νοεμβρίου  ο Σεβασμιώτατος  Μητροπολίτης Κισάμου και Σελίνου κ. Αμφιλοχίου  μετέβει στην Ιερά Μονή Ξενοφώντος στο Άγιον Όρος όπου τον υποδέχτηκε με κάθε  αγιορειτική λαμπρότητα ο Καθηγούμενος της Μονής Γέροντας Αλέξιος με την αδελφότητα. Επιπλέον ο Μητροπολίτης Κισάμου μετά από πρόσκληση του Καθηγουμένου της Μονής Ξενοφώντος Γέροντος Αλεξίου, προεξείχε στην Αγρυπνία επί τη...
17 Νοεμβρίου, 2018 - 14:44

Ο Μητρ. Κισάμου στην Ι.Μ. Ξενοφώντος στο Άγιον Όρος

Διαδώστε:
Ο Μητρ. Κισάμου στην Ι.Μ. Ξενοφώντος στο Άγιον Όρος

Την Πέμπτη 15 Νοεμβρίου  ο Σεβασμιώτατος  Μητροπολίτης Κισάμου και Σελίνου κ. Αμφιλοχίου  μετέβει στην Ιερά Μονή Ξενοφώντος στο Άγιον Όρος όπου τον υποδέχτηκε με κάθε  αγιορειτική λαμπρότητα ο Καθηγούμενος της Μονής Γέροντας Αλέξιος με την αδελφότητα.

Επιπλέον ο Μητροπολίτης Κισάμου μετά από πρόσκληση του Καθηγουμένου της Μονής Ξενοφώντος Γέροντος Αλεξίου, προεξείχε στην Αγρυπνία επί τη εορτή της ανακομιδής των Ιερών Λειψάνων του Αγίου Γεωργίου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων