17/10/2018 17/10/2018 Αντίγραφο του Ιερού Εικονίσματος της Παναγίας της Παραμυθίας που φυλάσσεται και τιμάται στην Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπαιδίου, μετέφερε στην Ιερά Μονή Ξενοφώντος ο καθηγούμενος της Μονής Βατοπαιδίου Γέροντας Εφραίμ με αφορμή τον εορτασμό της Παναγίας της Οδηγήτριας. Η τελετή υποδοχή του Ιερού Εικονίσματος έγινε με αγιορείτικη λαμπρότητα. Παρευρέθηκαν ο Καθηγούμενος της Ι.Μ. Παντοκράτορος, Γέρ. Γαβριήλ αγιορείτες...
17 Οκτωβρίου, 2018 - 10:04

Στην Ι.Μ. Ξενοφώντος η Παναγία η Παραμυθία (φωτογραφίες)

Διαδώστε:
Στην Ι.Μ. Ξενοφώντος η Παναγία η Παραμυθία (φωτογραφίες)

Αντίγραφο του Ιερού Εικονίσματος της Παναγίας της Παραμυθίας που φυλάσσεται και τιμάται στην Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπαιδίου, μετέφερε στην Ιερά Μονή Ξενοφώντος ο καθηγούμενος της Μονής Βατοπαιδίου Γέροντας Εφραίμ με αφορμή τον εορτασμό της Παναγίας της Οδηγήτριας. Η τελετή υποδοχή του Ιερού Εικονίσματος έγινε με αγιορείτικη λαμπρότητα. Παρευρέθηκαν ο Καθηγούμενος της Ι.Μ. Παντοκράτορος, Γέρ. Γαβριήλ αγιορείτες πατέρες και ευλαβείς προσκυνητές.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων