13/10/2023 13/10/2023 Επίσκεψη στην Ιερά Μονή Χιλανδαρίου Αγίου Όρους πραγματοποίησε αντιπροσωπεία του ποδοσφαιρικού τμήματος του Ερυθρού Αστέρα. Ο Καθηγούμενος της Μονής Γέροντας Μεθόδιος υποδέχθηκε θερμά την αντιπροσωπεία της Σερβικής ομάδας που είχε ως επικεφαλής τον Aθλητικό Διευθυντή Ζβέζνταν Τέρζιτς λαο συνοδευόταν από τον Τεχνικό Διευθυντή Μάρκο Μάριν και τον Γενικό Διευθυντή Μάρκο Πέτροβιτς. Επίσης την αντιπροσωπεία της...
13 Οκτωβρίου, 2023 - 18:46
Τελευταία ενημέρωση: 13/10/2023 - 23:47

Αντιπροσωπεία του Ερυθρού Αστέρα στην Ιερά Μονή Χιλανδαρίου

Διαδώστε:
Αντιπροσωπεία του Ερυθρού Αστέρα στην Ιερά Μονή Χιλανδαρίου

Επίσκεψη στην Ιερά Μονή Χιλανδαρίου Αγίου Όρους πραγματοποίησε αντιπροσωπεία του ποδοσφαιρικού τμήματος του Ερυθρού Αστέρα.

Ο Καθηγούμενος της Μονής Γέροντας Μεθόδιος υποδέχθηκε θερμά την αντιπροσωπεία της Σερβικής ομάδας που είχε ως επικεφαλής τον Aθλητικό Διευθυντή Ζβέζνταν Τέρζιτς λαο συνοδευόταν από τον Τεχνικό Διευθυντή Μάρκο Μάριν και τον Γενικό Διευθυντή Μάρκο Πέτροβιτς.

Επίσης την αντιπροσωπεία της ομάδας συνόδευαν ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Ρεμεσιάνας κ. Στέφανος και κληρικοί του Ιερού Καθεδρικού Ναού του Αγίου Σάββα στο Βελιγράδι.

Στο τέλος της επίσκεψης η αντιπροσωπεία δώρισε μια φανέλα της ομάδας στον Γέροντα Μεθόδιο, ο οποίος από την πλευρά του έκανε δώρο ένα βιβλίο με θέμα τον Σέρβο ηγεμόνα Μιλούτιν.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων