28/12/2020 28/12/2020 Το ταξίδι για την επουράνια ζωή ξεκίνησε σήμερα ο πατήρ Πανάρετος Γρηγοριάτης (28/12/2020), που εκοιμήθη εν Κυρίω νωρίτερα σήμερα, όντας ασθενής και νοσηλευόμενος για περίπου δέκα μέρες.     Σύμφωνα με τον π. Γεώργιο Σχοινά, ένας ακόμη Άγιος προσετέθη σήμερα στην χορεία των Αγιορειτών πατέρων, που θα εορτάσει το Άγιο Δωδεκαήμερο με τον γέροντα του π. Γεώργιο...
28 Δεκεμβρίου, 2020 - 13:58
Τελευταία ενημέρωση: 28/12/2020 - 14:21

Εκοιμήθη ο π. Πανάρετος Γρηγοριάτης

Διαδώστε:
Εκοιμήθη ο π. Πανάρετος Γρηγοριάτης

Το ταξίδι για την επουράνια ζωή ξεκίνησε σήμερα ο πατήρ Πανάρετος Γρηγοριάτης (28/12/2020), που εκοιμήθη εν Κυρίω νωρίτερα σήμερα, όντας ασθενής και νοσηλευόμενος για περίπου δέκα μέρες.    

Σύμφωνα με τον π. Γεώργιο Σχοινά, ένας ακόμη Άγιος προσετέθη σήμερα στην χορεία των Αγιορειτών πατέρων, που θα εορτάσει το Άγιο Δωδεκαήμερο με τον γέροντα του π. Γεώργιο Καψάνη και τον επίσης σήμερα κοιμηθέντα Αρχιμανδρίτη Αυγουστίνο Μύρου, πνευματικό του παιδί και ιεροκήρυκα της Ιεράς Μητροπόλεως Σερβίων και Κοζάνης. Την είδηση για τον π. Αυγουστίνο γνωστοποίησε μέσω facebook ο Πρωτοπρεσβύτερος π. Δημήτριος Χαρισίου (προϊστάμενος του Αγ. Νικολάου Κοζάνης), που έγραψε μεταξύ άλλων: «Με πολλή λύπη σας αναγγέλλω την εις Κύριον εκδημία του αγαπητού εν Χριστώ αδελφού πατρός Αυγουστίνου Μύρου, ιεροκήρυκος της Ιεράς Μητροπόλεως Σερβίων και Κοζάνης. Θα συνεχίσει να πρεσβεύει υπέρ των πνευματικών του τέκνων και των αδελφών του συλλειτουργών από το ουράνιο θυσιαστήριο. Αιωνία του η μνήμη!»

Να ‘χουμε την ευχή τους!

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων