14/02/2023 14/02/2023 Επιμνημόσυνη Θεία Λειτουργία θα τελεσθεί το προσεχές Σάββατο (Ψυχοσάββατο) στο Μετόχι της Ιεράς Μονής Σίμωνος Πέτρας στο Βύρωνα. Ακολουθεί η σχετική ανακοίνωση: Καθώς προετοιμαζόμεθα για τήν αγία καί μεγάλη  Τ ε σ σ α ρ α κ ο σ τ ή, η Εκκλησία λαμβάνει πρόνοια και μας καλεί να θυμηθούμε και να προσευχηθούμε για την...
14 Φεβρουαρίου, 2023 - 20:45
Τελευταία ενημέρωση: 14/02/2023 - 20:39

Επιμνημόσυνη Θεία Λειτουργία το Ψυχοσάββατο στο Αγιορείτικο Μετόχι της Αναλήψεως στο Βύρωνα

Διαδώστε:
Επιμνημόσυνη Θεία Λειτουργία το Ψυχοσάββατο στο Αγιορείτικο Μετόχι της Αναλήψεως στο Βύρωνα

Επιμνημόσυνη Θεία Λειτουργία θα τελεσθεί το προσεχές Σάββατο (Ψυχοσάββατο) στο Μετόχι της Ιεράς Μονής Σίμωνος Πέτρας στο Βύρωνα.

Ακολουθεί η σχετική ανακοίνωση:


Καθώς προετοιμαζόμεθα για τήν αγία καί μεγάλη  Τ ε σ σ α ρ α κ ο σ τ ή, η Εκκλησία λαμβάνει πρόνοια και μας καλεί να θυμηθούμε και να προσευχηθούμε για την αναύπαυση των ψ υ χ ώ ν των προαπελθόντων προπατόρων μας  και προσφιλών οικείων και αδελφών μας εν τη πίστει.

Πρός τούτο την προσεχή Π α ρ α σ κ ε υ ή ( 17ην.2 ), το εσπέρας  καί ώρα 6 μ.μ., στο Ι.Μετόχιο θα ψαλλή  ο εσπερινός με την  Π α ν ν υ χ ί δ α  του κοινού  Μ ν η μ ο σ ύ ν ο υ,  κατά την τάξη του  Αγίου Ορους, καί το πρωί του Σαββάτου (6.30 – 9.00) η σχετική ακολουθία και  ε π ι μ ν η μ ό σ υ ν ο ς Θεία Λειτουργία.

Στίς ως άνω Ιερές Ακολουθίες μπορείτε να φέρετε  προς ευλογία  κ ό λ λ υ β α καί τίς  π ρ ο σ φ ο ρ έ ς Σας ,με τα πρός μνημόνευση ονόματα των κεκοιμημένων οικείων Σας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων