24/06/2019 25/06/2019 Παρακολουθήστε την ομιλία του Καθηγουμένου της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου Γέροντος Εφραίμ κατά τη διάρκεια της Αρχιερατικής Θείας Λειτουργίας την Κυριακή 23 Ιουνίου 2019, κατά την παραμονή της Αγίας Ζώνης προς προσκύνηση και αγιασμό των πιστών στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Δράμας. Ο Γέροντας Εφραίμ αναφέρθηκε στη διδασκαλία της Εκκλησίας περί του προσώπου της Θεοτόκου...
24 Ιουνίου, 2019 - 20:18
Τελευταία ενημέρωση: 25/06/2019 - 0:08

“Η Αγία Ζώνη είναι ταμείο Χάριτος, ιάσεως, θεραπείας ψυχής και σώματος”

Διαδώστε:
“Η Αγία Ζώνη είναι ταμείο Χάριτος, ιάσεως, θεραπείας ψυχής και σώματος”

Παρακολουθήστε την ομιλία του Καθηγουμένου της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου Γέροντος Εφραίμ κατά τη διάρκεια της Αρχιερατικής Θείας Λειτουργίας την Κυριακή 23 Ιουνίου 2019, κατά την παραμονή της Αγίας Ζώνης προς προσκύνηση και αγιασμό των πιστών στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Δράμας. Ο Γέροντας Εφραίμ αναφέρθηκε στη διδασκαλία της Εκκλησίας περί του προσώπου της Θεοτόκου καθώς και στην θαυματουργική και ιαματική χάρη της Αγίας Ζώνης και στο πλήθος των θαυμάτων που επιτελούνται.

Δείτε το σχετικό βίντεο από την “Πεμπτουσία”:

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων