05/05/2022 07/05/2022 Τη μνήμη του Αγίου Ιερωνύμου του Σιμωνοπετρίτου πανηγυρίζει στις 9 Μαΐου το Ι. Αγιορειτικό Μετόχι Αναλήψεως Βύρωνος Αττικής. Για την πανήγυρη, θα προσκομισθεί από το Άγιο Όρος προς προσκύνηση και ευλογία των πιστών η τιμία κάρα του, η οποία θα θησαυριστεί στον Ναό από την 6η έως την 10η Μαΐου. To ope.gr πάντα μαζί σας...
05 Μαΐου, 2022 - 11:11
Τελευταία ενημέρωση: 07/05/2022 - 0:49

Ζωντανά η υποδοχή της Τιμίας Κάρας του Αγίου Ιερωνύμου Σιμωνοπετρίτη

Διαδώστε:
Ζωντανά η υποδοχή της Τιμίας Κάρας του Αγίου Ιερωνύμου Σιμωνοπετρίτη

Τη μνήμη του Αγίου Ιερωνύμου του Σιμωνοπετρίτου πανηγυρίζει στις 9 Μαΐου το Ι. Αγιορειτικό Μετόχι Αναλήψεως Βύρωνος Αττικής. Για την πανήγυρη, θα προσκομισθεί από το Άγιο Όρος προς προσκύνηση και ευλογία των πιστών η τιμία κάρα του, η οποία θα θησαυριστεί στον Ναό από την 6η έως την 10η Μαΐου.

To ope.gr πάντα μαζί σας στις μεγάλες στιγμές της Ορθοδοξίας θα μεταδώσει ζωντανά την υποδοχή της τιμίας Κάρας από το Άγιο Όρος στο Μετόχι την Παρασκευή 6 Μαΐου 2022 στις 7:30.μ.μ.

Οι εόρτιες ακολουθίες προς τιμήν του Αγίου Ιερωνύμου και η παννυχίδα του τριετούς μνημοσύνου του αοιδίμου Γέροντος Αιμιλιανού, Καθηγουμένου της Ι. Μονής Σίμωνος Πέτρας Αγίου Όρους, που συμπίπτει, θα τελεσθούν κατά το ακόλουθο πρόγραμμα:

Ώρες προσκύνησης τιμίας Κάρας (7-10 Μαΐου):

7.00 π.μ.-12:00 μ.μ.

6:00 μ.μ.-9:00 μ.μ.

Επίσης το Πρακτορείο «ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ» (ope.gr) θα μεταδώσει σε ζωντανή μετάδοση τον Πανηγυρικό Όρθρο και την Αρχιερατική Θεία Λειτουργία υπό του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Μεσογαίας και Λαυρεωτικής κ. Νικολάου την Δευτέρα 9 Μαΐου 2022 στις 7:00 π.μ.

Τον Όρθρο και την Θεία Λειτουργία μπορείτε να παρακολουθήσετε και μετά το πέρας αυτών στο on demand περιεχόμενο της pemptousia.tv στην κατηγορία «Λειτουργική Ζωή», την οποία θα βρείτε στις «Στήλες».

 

 

Η περσινή μας παρουσία στον ναό:

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων