23/02/2020 23/02/2020 Την ετήσια εορταστική του εκδήλωση πραγματοποίησε ο Σύλλογος Πολυτέκνων Αθηνών σε κεντρικό ξενοδοχείο της πρωτεύουσας. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης η Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπαιδίου βράβευσε με χρηματικά έπαθλα όσους προέρχονται από τέτοιου είδους οικογένειες και αρίστευσαν στις σπουδές τους ή απέκτησαν μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών. Δείτε βίντεο από την εκδήλωση:      Ρεπορτάζ: Πέπη...
23 Φεβρουαρίου, 2020 - 17:46

Η Μονή Βατοπαιδίου βραβεύει τους αριστούχους πολυτέκνων οικογενειών

Διαδώστε:
Η Μονή Βατοπαιδίου βραβεύει τους αριστούχους πολυτέκνων οικογενειών

Την ετήσια εορταστική του εκδήλωση πραγματοποίησε ο Σύλλογος Πολυτέκνων Αθηνών σε κεντρικό ξενοδοχείο της πρωτεύουσας. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης η Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπαιδίου βράβευσε με χρηματικά έπαθλα όσους προέρχονται από τέτοιου είδους οικογένειες και αρίστευσαν στις σπουδές τους ή απέκτησαν μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών.

Δείτε βίντεο από την εκδήλωση:

 

 

Ρεπορτάζ: Πέπη Οικονομάκη
Κάμερα: Ανδρέας Χαλκιόπουλος – Μανώλης Δημελλάς
Μοντάζ: Μαριάνθη Ματζίρη

Τη βράβευση έκανε ο Καθηγούμενος της Ιεράς Μεγίστης Μονής Γέροντας Εφραίμ ο οποίος νωρίτερα, μιλώντας στους παρευρισκομένους αναφέρθηκε στην έλλειψη πνευματικότητας από τη σημερινή οικογένεια, στο ρόλο της Εκκλησίας στα κοινωνικά και εθνικά δρώμενα, στο μεταναστευτικό αλλά και στις αμβλώσεις.

Χαιρετισμό στην εκδήλωση απηύθυνε και ο Πρόεδρος της Ένωσης Πολυτέκνων κ. Βασίλειος Θεοτοκάτος ο οποίος ευχαρίστησε την Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπαιδίου για την αμέριστη συμπαράσταση και αρωγή της.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων