17/08/2024 17/08/2024 Στο πλαίσιο της επίσκεψης στο Βατοπαιδινό Μετόχι του Αγίου Νικολάου στο Πόρτο Λάγος για την εορτή της Κοιμήσεως της Θεοτόκου, ο Καθηγούμενος της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου Γέροντας Εφραίμ πραγματοποίησε πνευματική ομιλία σε πιστούς χθες, Παρασκευή 16 Αυγούστου 2024. Ακούστε εδώ την ομιλία του Γέροντα Εφραίμ. Μετά το πέρας της ομιλίας οι παρευρισκόμενοι ακροατές έκαναν ερωτήσεις και κατέθεταν τους προβληματισμούς τους στο...
17 Αυγούστου, 2024 - 13:08
Τελευταία ενημέρωση: 17/08/2024 - 15:00

Η ομιλία του Γέροντα Εφραίμ Βατοπαιδινού στο Πόρτο Λάγος (ΗΧΗΤΙΚΟ)

Διαδώστε:
Η ομιλία του Γέροντα Εφραίμ Βατοπαιδινού στο Πόρτο Λάγος (ΗΧΗΤΙΚΟ)

Στο πλαίσιο της επίσκεψης στο Βατοπαιδινό Μετόχι του Αγίου Νικολάου στο Πόρτο Λάγος για την εορτή της Κοιμήσεως της Θεοτόκου, ο Καθηγούμενος της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου Γέροντας Εφραίμ πραγματοποίησε πνευματική ομιλία σε πιστούς χθες, Παρασκευή 16 Αυγούστου 2024.

Ακούστε εδώ την ομιλία του Γέροντα Εφραίμ.

Μετά το πέρας της ομιλίας οι παρευρισκόμενοι ακροατές έκαναν ερωτήσεις και κατέθεταν τους προβληματισμούς τους στο Γέροντα Εφραίμ.

Ο λόγος του Γέροντα ανέπαυσε και ειρήνευσε τους παρευρισκόμενους, κυρίως τους γονείς οι οποίοι τη σημερινή εποχή κουράζονται από το άλγος της ημέρας και τον καλόν αγώνα της ανατροφής των τέκνων τους.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων