12/12/2022 12/12/2022 Για την τόλμη των Αγίων μίλησε ο Ιερομόναχος π. Γεννάδιος στην σύναξη νέων που πραγματοποιείται κάθε Τετάρτη στην αίθουσα της οδού Ζωοδόχου Πηγής 44 στα Εξάρχεια. Τον π. Γεννάδιο προλόγισε ο π. Γεώργιος Σχοινάς υπό τη ν πνευματική καθοδήγηση του οποίου πραγματοποιούνται οι Συνάξεις. Στην αρχή της ομιλίας του ο π. Γεννάδιο αναφέρθηκε στην τόλμη...
12 Δεκεμβρίου, 2022 - 11:51
Τελευταία ενημέρωση: 12/12/2022 - 11:47

Ιερομόναχος Γεννάδιος Μανώλης: Η τόλμη των Αγίων (ΗΧΗΤΙΚΟ)

Διαδώστε:
Ιερομόναχος Γεννάδιος Μανώλης: Η τόλμη των Αγίων (ΗΧΗΤΙΚΟ)

Για την τόλμη των Αγίων μίλησε ο Ιερομόναχος π. Γεννάδιος στην σύναξη νέων που πραγματοποιείται κάθε Τετάρτη στην αίθουσα της οδού Ζωοδόχου Πηγής 44 στα Εξάρχεια.

Τον π. Γεννάδιο προλόγισε ο π. Γεώργιος Σχοινάς υπό τη ν πνευματική καθοδήγηση του οποίου πραγματοποιούνται οι Συνάξεις. Στην αρχή της ομιλίας του ο π. Γεννάδιο αναφέρθηκε στην τόλμη που επέδειξαν Πατέρες της εκκλησίας απέναντι σε διάφορες κοινωνικές καταστάσεις μέσα στην εκκλησιαστική ιστορία.

Αυτό που κυρίως υπογράμμισε ήταν ότι η Εκκλησία δεν βρέθηκε κάποτε υπό διωγμό, αλλά και σήμερα βρίσκεται υπό διωγμό. “Η Εκκλησία διώκεται καθώς ασκεί τον έλεγχο της αυτοσυνειδησίας σε όσους την πολεμούν”, τόνισε.

Ακούστε ολόκληρη την ομιλία του π. Γενναδίου:

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων