28/09/2024 28/09/2024 Ιερά Λιτανεία και δέηση πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2024, ημέρα της Υψώσεως του Τιμίου Σταυρού με το παλαιό εορτολόγιο (14/9/24) στην Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπαιδίου για την κατάπαυση των σεισμών, που εδώ και πολύ καιρό δοκιμάζουν το Άγιον Όρος και την ευρύτερη περιοχή, και αποφυγή αυτών. Μετά το πέρας της Ευχαριστιακής Συνάξεως επί τη...
28 Σεπτεμβρίου, 2024 - 17:10
Τελευταία ενημέρωση: 28/09/2024 - 17:02

Λιτανεία στην Ι.Μ.Μ. Βατοπαιδίου για την κατάπαυση των σεισμών (ΒΙΝΤΕΟ)

Διαδώστε:
Λιτανεία στην Ι.Μ.Μ. Βατοπαιδίου για την κατάπαυση των σεισμών (ΒΙΝΤΕΟ)

Ιερά Λιτανεία και δέηση πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2024, ημέρα της Υψώσεως του Τιμίου Σταυρού με το παλαιό εορτολόγιο (14/9/24) στην Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπαιδίου για την κατάπαυση των σεισμών, που εδώ και πολύ καιρό δοκιμάζουν το Άγιον Όρος και την ευρύτερη περιοχή, και αποφυγή αυτών.

Μετά το πέρας της Ευχαριστιακής Συνάξεως επί τη εορτή της Υψώσεως του Τιμίου Σταυρού ο Καθηγούμενος Γέρων Εφραίμ μαζί με τους πατέρες της Μονής και τους προσκυνητές τέλεσαν ιερά λιτανεία των ιερών Λειψάνων και της Αγίας Ζώνης πέριξ του Καθολικού της Μονής και ανέπεμψαν δέηση για την αποφυγή της φοβεράς του σεισμού απειλής.

«Λύτρωσαι ἡμᾶς ἀπὸ τῆς φοβερᾶς τοῦ σεισμοῦ ἀπειλῆς»

Πηγή: vatopedi.gr 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων