02/10/2024 02/10/2024 Την Κυριακή 6 Οκτωβρίου, στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου (Δήμου Αγίου Δημητρίου), στις 18:00 θα γίνει πανηγυρική υποδοχή από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμο, των χαριτοβρύτων ιερών Λειψάνων του Αγίου Ιωσήφ του Ησυχαστού. Τα ιερά Λείψανα θα κομίσει στον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου ο Καθηγούμενος της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδιου, Γέροντας...
02 Οκτωβρίου, 2024 - 15:00
Τελευταία ενημέρωση: 02/10/2024 - 15:32

Μεταφορά και προσκύνησις τιμίων Λειψάνων Αγίου Ιωσήφ Ησυχαστού στην Αθήνα

Διαδώστε:
Μεταφορά και προσκύνησις τιμίων Λειψάνων Αγίου Ιωσήφ Ησυχαστού στην Αθήνα

Την Κυριακή 6 Οκτωβρίου, στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου (Δήμου Αγίου Δημητρίου), στις 18:00 θα γίνει πανηγυρική υποδοχή από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμο, των χαριτοβρύτων ιερών Λειψάνων του Αγίου Ιωσήφ του Ησυχαστού.

Τα ιερά Λείψανα θα κομίσει στον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου ο Καθηγούμενος της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδιου, Γέροντας Εφραίμ.

Τα ιερά Λείψανα θα παραμείνουν στον Ιερό Ναό προς ασπασμό από τους πιστούς έως το πέρας της Αγρυπνίας της Τετάρτης 9ης Οκτωβρίου.

Όλο το πρόγραμμα των Ακολουθιών μπορείτε να το βρείτε: DIMITRIA_2024

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων