14/04/2019 14/04/2019 Μια διάσημη Ιερόδουλη έγινε Αγία (σ.σ. Αγία Μαρία η Αιγυπτία) γιατί κατάλαβε την αμαρτωλότητά της και μετανόησε. Έφυγε στην έρημο και ασκήτεψε εκεί όπου έμεινε μέχρι το τέλος της ζωής της. Γι αυτήν την Αγία και για την σημασία της μετανοίας είχε μιλήσει ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης Γέροντας Εφραίμ, Καθηγούμενος της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου Αγίου Όρους κατά τον...
14 Απριλίου, 2019 - 11:54
Τελευταία ενημέρωση: 14/04/2019 - 16:04

Ο Γέροντας Εφραίμ για τη μετάνοια της Αγίας Μαρίας της Αιγυπτίας

Διαδώστε:
Ο Γέροντας Εφραίμ για τη μετάνοια της Αγίας Μαρίας της Αιγυπτίας

Μια διάσημη Ιερόδουλη έγινε Αγία (σ.σ. Αγία Μαρία η Αιγυπτία) γιατί κατάλαβε την αμαρτωλότητά της και μετανόησε. Έφυγε στην έρημο και ασκήτεψε εκεί όπου έμεινε μέχρι το τέλος της ζωής της. Γι αυτήν την Αγία και για την σημασία της μετανοίας είχε μιλήσει ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης Γέροντας Εφραίμ, Καθηγούμενος της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου Αγίου Όρους κατά τον τελευταίο κατανυκτικό εσπερινό σε μια από τις παλαιότερες ομιλίες του και επαναφέρουμε την ομιλία του γι αυτήν την μεγάλη Αγία. Παρακολουθήστε το σχετικό βίντεο:

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων