09/02/2024 09/02/2024 Τις επισκέψεις σε Σχολεία της ελεύθερης επαρχίας Αμμοχώστου συνεχίζει ο Καθηγούμενος της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου, Γέροντας Εφραίμ Βατοπαιδινός. Χθες, Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου, κατόπιν πρόσκλησης των διοικήσεων και των συλλόγων καθηγητών, ο Γέροντας Εφραίμ επισκέφθηκε το Περιφερειακό Γυμνάσιο Ξυλοτύμβου Λάρνακας και το Λύκειο Παραλιμνίου Αμμοχώστου.   Κύπρος – Αποστολή: Ραφαήλ Γεωργιάδης Μοντάζ: Μαριάνθη Ματζίρη  Κατά...
09 Φεβρουαρίου, 2024 - 12:38
Τελευταία ενημέρωση: 09/02/2024 - 15:10

Ο Γέροντας Εφραίμ στο Γυμνάσιο Ξυλοτύμβου και το Λύκειο Παραλιμνίου (ΒΙΝΤΕΟ – ΦΩΤΟ)

Διαδώστε:
Ο Γέροντας Εφραίμ στο Γυμνάσιο Ξυλοτύμβου και το Λύκειο Παραλιμνίου (ΒΙΝΤΕΟ – ΦΩΤΟ)

Τις επισκέψεις σε Σχολεία της ελεύθερης επαρχίας Αμμοχώστου συνεχίζει ο Καθηγούμενος της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου, Γέροντας Εφραίμ Βατοπαιδινός. Χθες, Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου, κατόπιν πρόσκλησης των διοικήσεων και των συλλόγων καθηγητών, ο Γέροντας Εφραίμ επισκέφθηκε το Περιφερειακό Γυμνάσιο Ξυλοτύμβου Λάρνακας και το Λύκειο Παραλιμνίου Αμμοχώστου. 

Κύπρος – Αποστολή: Ραφαήλ Γεωργιάδης

Μοντάζ: Μαριάνθη Ματζίρη 

Κατά τις ομιλίες του ο Καθηγούμενος Γέροντας Εφραίμ, μετέφερε μηνύματα από το Άγιο Όρος τονίζοντας στους μαθητές την αξία της προσευχής και της αγάπης μεταξύ τους αλλά και στους καθηγητές το ποσό σημαντικό είναι το λειτούργημά τους. Επίσης, μίλησε για την Αγία Ζώνη και την ευλογητική παρουσία της στην Κύπρο.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων