06/05/2023 06/05/2023 Εκδήλωση προς τιμήν του Καθηγουμένου της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου Γέροντος Εφραίμ πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Θέατρο Λάρνακας. Ο Γέροντας Εφραίμ μίλησε στους παρευρισκόμενους στην εκδήλωση, οι οποίοι του δώρισαν ένα επιγονάτιο με αγιογραφημένο τον Άγιο Πανάρετο. Δείτε την ομιλία: Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης οι κάτοικοι της Περιστερωνοπηγής δια των εκπροσώπων των κοινοταρχών ευχαρίστησαν τον...
06 Μαΐου, 2023 - 12:27
Τελευταία ενημέρωση: 06/05/2023 - 13:09

Ομιλία του Γέροντα Εφραίμ σε τιμητική εκδήλωση στη Λάρνακα (ΒΙΝΤΕΟ – ΦΩΤΟ)

Διαδώστε:
Ομιλία του Γέροντα Εφραίμ σε τιμητική εκδήλωση στη Λάρνακα (ΒΙΝΤΕΟ – ΦΩΤΟ)

Εκδήλωση προς τιμήν του Καθηγουμένου της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου Γέροντος Εφραίμ πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Θέατρο Λάρνακας.

Ο Γέροντας Εφραίμ μίλησε στους παρευρισκόμενους στην εκδήλωση, οι οποίοι του δώρισαν ένα επιγονάτιο με αγιογραφημένο τον Άγιο Πανάρετο.

Δείτε την ομιλία:

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης οι κάτοικοι της Περιστερωνοπηγής δια των εκπροσώπων των κοινοταρχών ευχαρίστησαν τον Γέροντα Εφραίμ για την στήριξη που παρέχει στα σωματεία τους ενώ προβλήθηκε ντοκιμαντέρ-οδοιπορικό στα Kατεχόμενα και στην Περιστερωνοπηγή.

Επίσης στο πλαίσιο της εκδήλωσης η χορωδία έψαλε το πολυχρόνιο στον Γέροντα Εφραίμ.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων