18/10/2020 18/10/2020 Τη μνήμη του Αγίου Ευδοκίμου του Βατοπαιδινού εορτάζει η Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπαιδίου. Το απόγευμα του Σαββάτου 17 Οκτωβρίου τελέστηκε Πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός.  Του Πανηγυρικού Αρχιερατικού Εσπερινού προεξάρχει ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σταγών και Μετεώρων κ. Θεόκλητος πλαισιούμενος από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Λεμεσού κ. Αθανάσιο, τον Πανοσιολογιώτατο Καθηγούμενο της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου Γέροντα Εφραίμ, τον...
18 Οκτωβρίου, 2020 - 12:54

Πανηγυρικός Εσπερινός για τη μνήμη του Αγίου Ευδοκίμου (ΒΙΝΤΕΟ)

Διαδώστε:
Πανηγυρικός Εσπερινός για τη μνήμη του Αγίου Ευδοκίμου (ΒΙΝΤΕΟ)

Τη μνήμη του Αγίου Ευδοκίμου του Βατοπαιδινού εορτάζει η Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπαιδίου. Το απόγευμα του Σαββάτου 17 Οκτωβρίου τελέστηκε Πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός. 

Του Πανηγυρικού Αρχιερατικού Εσπερινού προεξάρχει ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σταγών και Μετεώρων κ. Θεόκλητος πλαισιούμενος από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Λεμεσού κ. Αθανάσιο, τον Πανοσιολογιώτατο Καθηγούμενο της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου Γέροντα Εφραίμ, τον Πρωτοσύγκελλο και καθηγούμενο του μεγάλου Μετεώρου και άλλους μετεωρίτες καθηγούμενους, ιερείς, ιερομόναχους και διακόνους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ – Εορτή της μνήμης του Αγίου Ευδοκίμου στην Ι.Μ.Μ. Βατοπαιδίου

Παρακολουθήστε το βίντεο:

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων