24/06/2019 24/06/2019 ΠΟΡΤΟ ΛΑΓΟΣ/ Βασίλης Χάδος – Ραφαήλ Γεωργιάδης  Ιερά αγρυπνία τελέστηκε χθες το βράδυ στον Ιερό μετόχιον του Αγίου Νικολάου στο Πόρτο Λάγος ιερουργούντος του Σεβ. Μητροπολίτου Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεημονος. Νωρίτερα είχε προηγηθεί η υποδοχή της Αγίας Ζώνης την οποία προσεκόμισε ο Καθηγούμενος της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου Γέροντας Εφραίμ. Πλήθος πιστών από τη...
24 Ιουνίου, 2019 - 10:55
Τελευταία ενημέρωση: 24/06/2019 - 23:47

ΠΟΡΤΟ ΛΑΓΟΣ: Πλήθος κόσμου προσήλθε και εχθές

Διαδώστε:
ΠΟΡΤΟ ΛΑΓΟΣ: Πλήθος κόσμου προσήλθε και εχθές

ΠΟΡΤΟ ΛΑΓΟΣ/ Βασίλης Χάδος – Ραφαήλ Γεωργιάδης 

Ιερά αγρυπνία τελέστηκε χθες το βράδυ στον Ιερό μετόχιον του Αγίου Νικολάου στο Πόρτο Λάγος ιερουργούντος του Σεβ. Μητροπολίτου Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεημονος.

Νωρίτερα είχε προηγηθεί η υποδοχή της Αγίας Ζώνης την οποία προσεκόμισε ο Καθηγούμενος της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου Γέροντας Εφραίμ.

Πλήθος πιστών από τη ευρύτερη περιοχή της Ξάνθης και την Κομοτηνή έφτανε στο μετόχι μέχρι αργά το βράδυ για να προσκυνήσει την Αγία Ζώνη.

Να σημειωθεί ότι η Αγία Ζώνη θα παραμείνει για προσκύνημα μέχρι τη Τρίτη το πρωί και εν συνεχεία θα αναχωρήσει για τη Κόρινθο όπου θα τεθεί προς προσκύνηση.

Ακούστε την ομιλία του Σεβ. Μητροπολίτου Μαρωνείας και Κομοτηνής 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων