Αγιορείτικα
11 Σεπτεμβρίου, 2024

Ψηφιακό Αρχονταρίκι με τον Γέροντα Εφραίμ και Ρουμάνους Ψυχολόγους, Εκπαιδευτικούς, Ψυχιάτρους και Νευρολόγους στις 16 Σεπτεμβρίου

Διαδώστε:

Ψηφιακό Αρχονταρίκι με τον Καθηγούμενο της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου Γέροντα Εφραίμ και Ρουμάνους Ψυχολόγους, Εκπαιδευτικούς, Ψυχιάτρους και Νευρολόγους, διοργανώνει το διαδικτυακό περιοδικό «ΠΕΜΠΤΟΥΣΙΑ», η Ψηφιακή Ακαδημία «Ευγένιος Βούλγαρης» και το HRISTOCENTRIC PROJECT (Ρουμανία), τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 19:30 (ώρα Ελλάδος).

Διατίθεται διερμηνεία στα ρουμανικά, αγγλικά, ρωσικά, γεωργιανά, γαλλικά, αραβικά και ουκρανικά, καθώς και στην Ελληνική Νοηματική Γλώσσα.

Για να δηλώσετε συμμετοχή επιλέξτε τον σύνδεσμο:

https://us06web.zoom.us/ meeting/register/tZUof– tqTIvHNPYuMH2H3tIC8Ioo_4NX2qv

Μετά την εγγραφή, θα λάβετε ένα email επιβεβαίωσης που θα περιέχει πληροφορίες σχετικά με τη συμμετοχή στη σύσκεψη. Εγκαταστήστε την εφαρμογή ZOOM “Desktop or mobile” για να μπορείτε να ακούτε τις διάφορες γλώσσες. Οδηγίες εδώ: https://support.zoom.us/ hc/en-us/articles/201362233- Upgrade-update-to-the-latest- version Ή Συνδεθείτε στο Zoom desktop client. Κάντε κλικ στην εικόνα του προφίλ σας και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στην επιλογή Έλεγχος για ενημερώσεις. Εάν υπάρχει νεότερη έκδοση, το Zoom θα τη κατεβάσει και θα την εγκαταστήσει. 

Με τη συμμετοχή σας στις ηλεκτρονικές Συναντήσεις με τον Γέροντα Εφραίμ συμφωνείτε με τους όρους χρήσης και την πολιτική απορρήτου μας που μπορείτε να βρείτε εδώ: https://www.pemptousia. gr/ori-chrisis-pemptousia-gr/ 

Εάν χρειάζεστε οποιαδήποτε βοήθεια, επικοινωνήστε με: Νίκο Γκουράρο ( nikos@gouraros.net ) ή Olteanu Andreea Simona ( psih.andreeaolteanu@gmail.com )

Το Ψηφιακό Αρχονταρίκι θα μεταδοθεί ζωντανά από τις σελίδες μας:

Φωτογραφία: Ραφαήλ Γεωργιάδης, ope.gr

Διαδώστε: