16/08/2021 16/08/2021 Επιστολή συμπαράστασης απέστειλε η Ιερά Κοινότητα του Αγίου Όρους προς τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Μάνης κ. Χρυσόστομο Γ’, με αφορμή τις καταστρεπτικές πυρκαγιές, που έπληξαν την περιοχή το προηγούμενο διάστημα. Η Ιερά Κοινότητα αναφέρει στην επιστολή, πως συμπάσχει για τις καταστροφές, που προκλήθηκαν από τις πυρκαγιές και εύχεται ο Κύριος να θέτει υπό την σκέπη του...
16 Αυγούστου, 2021 - 14:26

Το Άγιον Όρος στηρίζει την πυρόπληκτη Μητρόπολη Μάνης

Διαδώστε:
Το Άγιον Όρος στηρίζει την πυρόπληκτη Μητρόπολη Μάνης

Επιστολή συμπαράστασης απέστειλε η Ιερά Κοινότητα του Αγίου Όρους προς τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Μάνης κ. Χρυσόστομο Γ’, με αφορμή τις καταστρεπτικές πυρκαγιές, που έπληξαν την περιοχή το προηγούμενο διάστημα.

Η Ιερά Κοινότητα αναφέρει στην επιστολή, πως συμπάσχει για τις καταστροφές, που προκλήθηκαν από τις πυρκαγιές και εύχεται ο Κύριος να θέτει υπό την σκέπη του τη Μητρόπολη και το ποίμνιό της, ώστε να ξεπεραστούν οι δυσκολίες και να κερδηθεί και αυτή η “μάχη”, καθώς είναι πολύ σημαντική η προσφορά της Μητρόπολης προς την κοινωνία τόσο μέσω των υλικών αγαθών προς τους πάσχοντες όσο και η πνευματική υποστήριξη προς το ποίμνιο.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων