28/09/2024 29/09/2024 Εκδήλωση για τους πολύτεκνους πραγματοποίησε ο σύλλογος πολυτέκνων νομού Πέλλας, σήμερα Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου, στο κατάμεστο από παιδιά και πολύτεκνες οικογένειες, Πνευματικό Κέντρο Γιαννιτσών, στο πλαίσιο της βράβευσης των επιτυχόντων μαθητών στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας καθώς και πολύτεκνων και υπερπολύτεκνων οικογενειών. Γιαννιτσά, Ραφαήλ Γεωργιάδης Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία της Ιερά Μητροπόλεως Εδέσσης...
28 Σεπτεμβρίου, 2024 - 23:50
Τελευταία ενημέρωση: 29/09/2024 - 0:08

Βραβεύσεις πολύτεκνων οικογενειών στα Γιαννιτσά από την Ι.Μ.Μ.Β.

Διαδώστε:
Βραβεύσεις πολύτεκνων οικογενειών στα Γιαννιτσά από την Ι.Μ.Μ.Β.

Εκδήλωση για τους πολύτεκνους πραγματοποίησε ο σύλλογος πολυτέκνων νομού Πέλλας, σήμερα Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου, στο κατάμεστο από παιδιά και πολύτεκνες οικογένειες, Πνευματικό Κέντρο Γιαννιτσών, στο πλαίσιο της βράβευσης των επιτυχόντων μαθητών στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας καθώς και πολύτεκνων και υπερπολύτεκνων οικογενειών.

Γιαννιτσά, Ραφαήλ Γεωργιάδης

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία της Ιερά Μητροπόλεως Εδέσσης Πέλλης και Αλμωπίας και της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου, την οποία εκπροσώπησαν οι Ιερομόναχοι Πορφύριος και Παΐσιος Βατοπαιδινοί, όπου μετέφεραν τις πατρικές ευχές και την ευλογία του Καθηγουμένου της Μονής Γέροντα Εφραίμ.

Ο Ιερομόναχος Πορφύριος στη συνέχεια πραγματοποίησε ομιλία στην οποία τόνισε την ανάγκη στήριξης της πολύτεκνης οικογένειας στους χαλεπούς καιρούς που ζούμε, ενώ αναφέρθηκε και στην πνευματική μέριμνα της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου για τη στήριξη της πολύτεκνης οικογένειας.

Ακούστε εδώ την ομιλία

Η Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπαιδίου αφουκραζόμενη τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι πολύτεκνες οικογένειες σε μια κρίσιμη εποχή για την Ελλάδα, καθώς οι πόροι λιγοστεύουν λόγω της οικονομικής κρίσης, προσφέρει πάντα με την συνεργασία Μητροπόλεων και μετά από ευγενικές παρακλήσεις των Συλλόγων Πολυτέκνων, οικονομική στήριξη σε πολύτεκνες οικογένειες και χρηματικά βραβεία σε αριστούχους μαθητές και φοιτητές προερχόμενους πολύτεκνες οικογένειες.

Στα Γιαννιτσά βραβεύτηκαν συνολικά 95 φοιτητές,19 πολύτεκνες μητέρες και 9 υπερπολύτεκνες οικογένειες.

Τον Μητροπολίτη Εδέσσης κ. Ιωήλ εκπροσώπησε ο Πρωτοπρ. Ελευθέριος Χαραλαμπίδης.

Στην εκδήλωση μίλησε και χαιρέτησε ο κ.Νικόλαος Σμολοκτός εκ μέρους της Συνομοσπονδίας Πολυτέκνων αλλά και εκ μέρους των προέδρων που παρέστησαν στην εκδήλωση.

Τον συντονισμό της εκδήλωσης είχε ο Πρόεδρος του Συλλόγου Πολυτέκνων Γιαννιτσών “Ο ΑΓΙΟΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ” κ. Κωνσταντίνος Μπεκρής.

Παρών έδωσαν οι πολιτειακές αρχές του τόπου καθώς και πολλοί πρόεδροι των πολυτέκνων συλλόγων.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης ακούστηκαν τραγούδια από την μαθητική χορωδία του Μουσικού Σχολείου Γιαννιτσών.

Πριν την λήξη της εκδήλωσης ο Σύλλογος πολυτέκνων μοίρασε σχολικές τσάντες στα παιδιά της πρώτης δημοτικού.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων