29/09/2024 29/09/2024 Πραγματοποιήθηκε σήμερα Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου, στο Πνευματικό Κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως Εδέσσης, η ετήσια εκδήλωση του Συλλόγου Πολυτέκνων Εδέσσης «Ο Άγιος Στυλιανός».  Έδεσσα, Ραφαήλ Γεωργιάδης  Στην εκδήλωση τον Μητροπολίτη Εδέσσης κ. Ιωήλ εκπροσώπησε ο αρχιμ. Παντελεήμων Καραλάζος, ενώ τον Καθηγούμενο της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου Γέροντα Εφραίμ  οι Ιερομόναχοι Πορφύριος και Παΐσιος Βατοπαιδινοί, όπου μετέφεραν...
29 Σεπτεμβρίου, 2024 - 17:09
Τελευταία ενημέρωση: 29/09/2024 - 17:14

Βράβευση πολύτεκνων οικογενειών και φοιτητών στην Έδεσσα (ΦΩΤΟ)

Διαδώστε:
Βράβευση πολύτεκνων οικογενειών και φοιτητών στην Έδεσσα (ΦΩΤΟ)

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου, στο Πνευματικό Κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως Εδέσσης, η ετήσια εκδήλωση του Συλλόγου Πολυτέκνων Εδέσσης «Ο Άγιος Στυλιανός».

 Έδεσσα, Ραφαήλ Γεωργιάδης 

Στην εκδήλωση τον Μητροπολίτη Εδέσσης κ. Ιωήλ εκπροσώπησε ο αρχιμ. Παντελεήμων Καραλάζος, ενώ τον Καθηγούμενο της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου Γέροντα Εφραίμ  οι Ιερομόναχοι Πορφύριος και Παΐσιος Βατοπαιδινοί, όπου μετέφεραν τις πατρικές ευχές και την ευλογία του Καθηγουμένου της Μονής Γέροντα Εφραίμ.

Ακούστε εδώ την ομιλία

Σε μια κρίσιμη εποχή για την Ελλάδα, η πολύτεκνη οικογένεια βρίσκεται σε δύσκολη θέση, καθώς οι πόροι λιγοστεύουν λόγω της οικονομικής κρίσης, αλλά οι οικογένειες και τα παιδιά τους πρέπει να προχωρούν, να μορφώνονται και να εξελίσσονται για να χτίσουν το μέλλον αυτής της χώρας.

Αφουκραζόμενη αυτών των αναγκών η Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπαιδίου βρίσκεται εδώ και χρόνια στο πλευρό των πολύτεκνων οικογενειών προσφέροντας πάντα με την συνεργασία Μητροπόλεων και μετά από ευγενικές παρακλήσεις των Συλλόγων Πολυτέκνων, οικονομική στήριξη σε πολύτεκνες και υπερπολύτεκνες οικογένειες και χρηματικά βραβεία σε φοιτητές προερχόμενους από πολύτεκνες οικογένειες.

Στην Ιερα Μητρόπολη Εδέσσης Πέλλης και Αλμωπίας βραβεύτηκαν 5 Υπερπολυτεκνες οικογένειες, 12 Πολύτεκνες, 40 φοιτητές.

Παρών έδωσαν οι πολιτειακές και οι εκπρόσωποι των σωμάτων ασφαλείας του τόπου καθώς και πολλοί πρόεδροι των πολυτέκνων συλλόγων.

Τον συντονισμό της εκδήλωσης είχε ο Πρόεδρος του Συλλόγου Πολυτέκνων Εδέσσης  “Ο ΑΓΙΟΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ” κ. Γεώργιος Μίσχος.

  

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων