22/07/2024 22/07/2024 Τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Φθιώτιδος κ. Συμεών υποδέχθηκε ο Καθηγούμενος της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου και η βατοπαιδινή αδελφότητα επί τη εορτή της Συνάξεως των Βατοπαιδινών Αγίων. Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Συμεών προσήλθε στη Μονή προσκεκλημένος του Γέροντος Εφραίμ και της Αδελφότητος για να προεξάρχει της πανηγύρεως της Συνάξεως των Βατοπαιδινών Αγίων.     ...
22 Ιουλίου, 2024 - 17:30
Τελευταία ενημέρωση: 22/07/2024 - 18:44

Υποδοχή του Μητροπολίτου Φθιώτιδος Συμεών στην Ι.Μ.Μ. Βατοπαιδίου (ΒΙΝΤΕΟ)

Διαδώστε:
Υποδοχή του Μητροπολίτου Φθιώτιδος Συμεών στην Ι.Μ.Μ. Βατοπαιδίου (ΒΙΝΤΕΟ)

Τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Φθιώτιδος κ. Συμεών υποδέχθηκε ο Καθηγούμενος της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου και η βατοπαιδινή αδελφότητα επί τη εορτή της Συνάξεως των Βατοπαιδινών Αγίων. Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Συμεών προσήλθε στη Μονή προσκεκλημένος του Γέροντος Εφραίμ και της Αδελφότητος για να προεξάρχει της πανηγύρεως της Συνάξεως των Βατοπαιδινών Αγίων.

 

 

Η υποδοχή του Σεβασμιωτάτου πραγματοποιήθηκε σύμφωνα με την μοναστική τάξη και αγιορειτική παράδοση στην είσοδο της Μονής, αμέσως μετά μετέβησαν εν πομπή στο Καθολικό της όπου τελέστηκε Δέηση επί τη αφίξη του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου.

Ο Καθηγούμενος της Μονής Γέρων Εφραίμ καλωσόρισε στην προσλαλιά του τον Μητροπολίτη Φθιώτιδος στην Μονή, ο οποίος ακολούθως ευχαρίστησε τον Γέροντα Εφραίμ για την πρόσκληση και την εγκάρδια υποδοχή.

 

Πηγή: vatopedi.gr

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων