24/08/2024 24/08/2024 Τον νέο Πολιτικό Διοικητή του Αγίου Όρους Αλκιβιάδη Στεφανή υποδέχθηκε, την Πέμπτη 22 Αυγούστου, ο Καθηγούμενος της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου, Γέροντας Εφραίμ και η βατοπαιδινή αδελφότητα, σύμφωνα με την μοναστική τάξη και αγιορειτική παράδοση στην είσοδο της Μονής. Ο Επίτιμος Αρχηγός ΓΕΣ και τ. Υπουργός Εθνικής Άμυνας Στρατηγός Αλκιβιάδης Στεφανής, διαδέχθηκε τον Αναστάσιο Μητσιάλη, ο...
24 Αυγούστου, 2024 - 11:09
Τελευταία ενημέρωση: 24/08/2024 - 11:28

Υποδοχή του νέου Πολιτικού Διοικητή του Αγίου Όρους Αλκιβιάδη Στεφανή στην Ι.Μ.Μ. Βατοπαιδίου (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ)

Διαδώστε:
Υποδοχή του νέου Πολιτικού Διοικητή του Αγίου Όρους Αλκιβιάδη Στεφανή στην Ι.Μ.Μ. Βατοπαιδίου (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ)

Τον νέο Πολιτικό Διοικητή του Αγίου Όρους Αλκιβιάδη Στεφανή υποδέχθηκε, την Πέμπτη 22 Αυγούστου, ο Καθηγούμενος της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου, Γέροντας Εφραίμ και η βατοπαιδινή αδελφότητα, σύμφωνα με την μοναστική τάξη και αγιορειτική παράδοση στην είσοδο της Μονής.

Ο Επίτιμος Αρχηγός ΓΕΣ και τ. Υπουργός Εθνικής Άμυνας Στρατηγός Αλκιβιάδης Στεφανής, διαδέχθηκε τον Αναστάσιο Μητσιάλη, ο οποίος είχε αναλάβει καθήκοντα τον Δεκέμβριο του 2023. Διαβάστε αναλυτικά ΕΔΩ.

Σημειώνεται ότι την Τετάρτη πραγματοποιήθηκε η επίσημη υποδοχή από τον Πρωτεπιστάτη, Γέρων Συμεών Διονυσιάτη, και τα μέλη της Ιεράς Επιστασίας στον ναό του Πρωτάτου στις Καρυές. Τον νέο Πολιτικό Διοικητή προσεφώνησε ο Πρωτεπιστάτης, Γέρων Συμεών Διονυσιάτης κατά την τελετή εγκαθίδρυσης. Η επίσημη τελετή πραγματοποιήθηκε με την παρουσία του υφυπουργού Εσωτερικών, αρμόδιου για τη Μακεδονία-Θράκη, Κωνσταντίνου Γκιουλέκα, του Γενικού Γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ και βουλευτή Α΄ Θεσσαλονίκης, Σταύρου Καλαφάτη, εκπροσώπων της τοπικής αυτοδιοίκησης, στρατιωτικών αρχών και σωμάτων ασφαλείας, αλλά και των αρχών του Αγίου Όρους. Ο κ. Στεφανής διαδέχεται τον Αναστάσιο Μητσιάλη που πριν λίγες εβδομάδες υπέβαλε την παραίτησή του. Διαβάστε αναλυτικά: Άγιον Όρος: Η τελετή εγκαθίδρυσης του νέου Πολιτικού Διοικητή, Αλκιβιάδη Στεφανή

Παρακολουθήστε το σχετικό βίντεο από το Instagram:

Φωτογραφικά στιγμιότυπα:

 

Διαβάστε ακόμη

Αλκιβιάδης Στεφανής: Αδιαπραγμάτευτο το Αυτοδιοίκητο του Αγίου Όρους

Ο νέος Πολιτικός Διοικητής του Αγίου Όρους Αλκιβιάδης Στεφανής για την αποστολή που αναλαμβάνει

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων