20/12/2021 20/12/2021 Παρακολουθήσατε ζωντανά τη διαδικτυακή Σύναξη με τον Γέροντα Εφραίμ τον Βατοπαιδινό και φίλους του Bizanticons Arts Store στο Βουκουρέστι, που μεταδόθηκε από την Ψηφιακή Τηλεόραση της Pemptousia TV σήμερα το απόγευμα (20 Δεκεμβρίου 2021), στις 19:30. Τη σύναξη διοργάνωσε το διαδικτυακό περιοδικό ΠΕΜΠΤΟΥΣΙΑ σε συνεργασία με το «Bizanticons Arts Store». Μετά την ολοκλήρωση της ομιλίας...
20 Δεκεμβρίου, 2021 - 19:28
Τελευταία ενημέρωση: 20/12/2021 - 22:15

H e-Σύναξη του Γέροντα Εφραίμ με φίλους του Bizanticons Arts Store

Διαδώστε:
H e-Σύναξη του Γέροντα Εφραίμ με φίλους του Bizanticons Arts Store

Παρακολουθήσατε ζωντανά τη διαδικτυακή Σύναξη με τον Γέροντα Εφραίμ τον Βατοπαιδινό και φίλους του Bizanticons Arts Store στο Βουκουρέστι, που μεταδόθηκε από την Ψηφιακή Τηλεόραση της Pemptousia TV σήμερα το απόγευμα (20 Δεκεμβρίου 2021), στις 19:30.

Τη σύναξη διοργάνωσε το διαδικτυακό περιοδικό ΠΕΜΠΤΟΥΣΙΑ σε συνεργασία με το «Bizanticons Arts Store».

Μετά την ολοκλήρωση της ομιλίας του, ο Γέροντας δέχθηκε ερωτήσεις από τους συμμετέχοντες. Η συνολική διάρκεια της σύναξης ήταν 2 ώρες και υπήρχε παράλληλη μετάφραση σε 5 γλώσσες (-εκτός από τα ελληνικά- στα αγγλικά, ρουμανικά, γαλλικά, ρωσικά και γεωργιανά).

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων