13/09/2023 13/09/2023 Το διαδικτυακό ραδιόφωνο της «Πεμπτουσίας» μεταδίδει σε ζωντανή σύνδεση με τον ραδιοφωνικό σταθμό της Πειραϊκής Εκκλησίας την τις ιερές ακολουθίες και την Θεία Λειτουργία επί τη εορτή της καταθέσεως της Τιμίας Ζώνης της Υπεραγίας Θεοτόκου, από το Καθολικό της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου, προεξάρχοντος του Μητροπολίτη Πειραιώς κ. Σεραφείμ με τη συμμετοχή του Καθηγουμένου Γέροντος Εφραίμ...
13 Σεπτεμβρίου, 2023 - 7:55
Τελευταία ενημέρωση: 13/09/2023 - 8:02

Ζωντανά η Πανήγυρη της Αγίας Ζώνης από την Ι.Μ.Μ. Βατοπαιδίου

Διαδώστε:
Ζωντανά η Πανήγυρη της Αγίας Ζώνης από την Ι.Μ.Μ. Βατοπαιδίου

Το διαδικτυακό ραδιόφωνο της «Πεμπτουσίας» μεταδίδει σε ζωντανή σύνδεση με τον ραδιοφωνικό σταθμό της Πειραϊκής Εκκλησίας την τις ιερές ακολουθίες και την Θεία Λειτουργία επί τη εορτή της καταθέσεως της Τιμίας Ζώνης της Υπεραγίας Θεοτόκου, από το Καθολικό της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου, προεξάρχοντος του Μητροπολίτη Πειραιώς κ. Σεραφείμ με τη συμμετοχή του Καθηγουμένου Γέροντος Εφραίμ και πατέρων.

Ακούστε ζωντανά ΕΔΩ τις ιερές ακολουθίες

Στη Μονή φυλάσσεται ως πολύτιμο Θεομητορικό κειμήλιο από αιώνων η θαυματουργός Αγία Ζώνη. Στο πλαίσιο των πανηγυρικών εορτασμών, το απόγευμα της παραμονής της εορτής τελέστηκε ο Πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός στο Καθολικό της Μονής και η ολονύχτια Αγρυπνία.

Δείτε το αναλυτικό φωτορεπορτάζ του απεσταλμένου του ope.gr Ραφαήλ Γεωργιάδη:

Αποστολή ope.gr: Πανηγυρική Αγρυπνία στη Μονή Βατοπαιδίου για την Αγία Ζώνη (ΦΩΤΟ)

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων