28/12/2021 28/12/2021 Πλήθος πνευματικών δραστηριοτήτων διοργάνωσε και φέτος η Ιερά Μητρόπολη Απολλωνίας και Φιέρι στην Ορθόδοξη Αυτοκέφαλη Εκκλησία της Αλβανίας. Εκτός από τα κατηχητικά των παιδιών, τους κύκλους γυναικών και νέων, καθώς και άλλες σχετικές πνευματικές δράσεις, ο Μητροπολίτης Απολλωνίας και Φιέρι κ. Νικόλαος βρίσκεται κοντά και στα νέα ζευγάρια τα οποία αποτελούν το μέλλον του τόπου....
28 Δεκεμβρίου, 2021 - 17:35
Τελευταία ενημέρωση: 28/12/2021 - 17:39

Εκκλησία της Αλβανίας: Πνευματικές δράσεις στην Ιερά Μητρόπολη Απολλωνίας

Διαδώστε:
Εκκλησία της Αλβανίας: Πνευματικές δράσεις στην Ιερά Μητρόπολη Απολλωνίας

Πλήθος πνευματικών δραστηριοτήτων διοργάνωσε και φέτος η Ιερά Μητρόπολη Απολλωνίας και Φιέρι στην Ορθόδοξη Αυτοκέφαλη Εκκλησία της Αλβανίας. Εκτός από τα κατηχητικά των παιδιών, τους κύκλους γυναικών και νέων, καθώς και άλλες σχετικές πνευματικές δράσεις, ο Μητροπολίτης Απολλωνίας και Φιέρι κ. Νικόλαος βρίσκεται κοντά και στα νέα ζευγάρια τα οποία αποτελούν το μέλλον του τόπου.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της Ιεράς Μητρόπολης, φέτος πλήθος δωρητών στήριξαν το φιλανθρωπικό της έργο, που αφορά την διανομή ειδών πρώτης ανάγκης σε άπορους ανθρώπους. Η μεγάλη ημέρα των Χριστουγέννων βρήκε τους Ορθοδόξους συναγμένους στον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Γεωργίου Φιέρι, όπου χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων