Εκκλησία της Αλβανίας
07 Σεπτεμβρίου, 2024

Επίσκεψη του Φρέντη Μπελέρη στον Αρχιεπίσκοπο Αλβανίας

Διαδώστε:

Τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Τιράνων, Δυρραχίου και πάσης Αλβανίας κ.κ. Αναστάσιο επισκέφθηκε ο Φρέντης Μπελέρης, λίγες μέρες μετά την αποφυλάκισή του.

Όπως ανέφερε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, ο Μακαριώτατος του δώρισε την ίδια εικόνα της Παναγίας που βρισκόταν στο κελί του και του έδινε δύναμη. Ο Φρέντη Μπελέρης ανέφερε στον προκαθήμενο της Εκκλησίας της Αλβανίας ότι δεν λύγισε, αλλά πάλεψε και με την βοήθεια του Θεού τα κατάφερε. Τέλος, στην ανάρτησή του ευχαριστεί από καρδιάς τον Μακαριώτατο για όλα όσα κάνει για τη ελληνική μειονότητα και την Εκκλησία της Αλβανίας.

Η ανάρτηση του Ευρωβουλευτή Φρέντη Μπελέρη:

“Επισκέφθηκα, αμέσως μετά την αποφυλάκιση μου, τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Τιράνων, Δυρραχίου και πάσης Αλβανίας, κκ. Αναστάσιο. Μου έκανε δώρο την ίδια εικόνα της Παναγίας που κρεμόταν στο κελί μου για 16 μήνες και καθημερινά μου έδινε δύναμη. Σήμερα, ήρθα να του πω ότι δεν λύγισα, ότι δεν έσκυψα το κεφάλι. Αυτό που του είχα υποσχεθεί. Πάλεψα και με τη βοήθεια του Θεού τα κατάφερα. Τον ευχαριστώ από καρδιάς για τη στήριξη και για όλα όσα κάνει για την ελληνική εθνική μειονότητα και για την αυτοκέφαλη Εκκλησία της Αλβανίας!”

Διαβάστε επίσης: Ελεύθερος ο Φρέντης Μπελέρης
Διαδώστε: