02/02/2024 02/02/2024 Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου 2024 η κοπή της Βασιλόπιτας στο παρεκκλήσι των Τριών Ιεραρχών στο Πανεπιστημιακό Κολλέγιο «Λόγος» της Εκκλησίας της Αλβανίας. Τη Βασιλόπιτα ευλόγησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αμαντίας κ. Ναθαναήλ, πλαισιούμενος από τον Αρχιμανδρίτη Αναστάσιο Mamaj, ο οποίος είναι επίσης Εκτελεστικός Διευθυντής του Ιδρύματος «Λόγος». Παρέστησαν μέλη του Συμβουλίου Διοίκησης του Κολλεγίου, καθώς...
02 Φεβρουαρίου, 2024 - 16:55
Τελευταία ενημέρωση: 02/02/2024 - 16:50

Ευλογία Βασιλόπιτας στο Πανεπιστημιακό Κολλέγιο «Λόγος» της Εκκλησίας της Αλβανίας

Διαδώστε:
Ευλογία Βασιλόπιτας στο Πανεπιστημιακό Κολλέγιο «Λόγος» της Εκκλησίας της Αλβανίας

Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου 2024 η κοπή της Βασιλόπιτας στο παρεκκλήσι των Τριών Ιεραρχών στο Πανεπιστημιακό Κολλέγιο «Λόγος» της Εκκλησίας της Αλβανίας.

Τη Βασιλόπιτα ευλόγησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αμαντίας κ. Ναθαναήλ, πλαισιούμενος από τον Αρχιμανδρίτη Αναστάσιο Mamaj, ο οποίος είναι επίσης Εκτελεστικός Διευθυντής του Ιδρύματος «Λόγος».

Παρέστησαν μέλη του Συμβουλίου Διοίκησης του Κολλεγίου, καθώς και επίσης μέλη του ακαδημαϊκού και διοικητικού προσωπικού.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων