03/08/2021 03/08/2021 Ο Μητροπολίτης Βολοκολάμσκ Ιλαρίων, Πρόεδρος του Τμήματος Εξωτερικών Εκκλησιαστικών Σχέσεων του Πατριαρχείου Μόσχας, συνεχάρη τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Τιράνων και πάσης Αλβανίας κ.κ. Αναστάσιο, για την εικοστή ένατη επέτειο από την ενθρόνιση του στην Αλβανική Ορθόδοξη Εκκλησία. Το ευχετήριο μήνυμα αναφέρει μεταξύ άλλων: «Μακαριώτατε, Την ημέρα της εικοστής ένατης επετείου της ενθρόνισης σας στην Ορθόδοξη Αλβανική...
03 Αυγούστου, 2021 - 14:47
Τελευταία ενημέρωση: 03/08/2021 - 18:46

Ευχετήριο μήνυμα Μητροπολίτη Βολοκολάμσκ στον Αρχιεπίσκοπο Αλβανίας

Διαδώστε:
Ευχετήριο μήνυμα Μητροπολίτη Βολοκολάμσκ στον Αρχιεπίσκοπο Αλβανίας

Ο Μητροπολίτης Βολοκολάμσκ Ιλαρίων, Πρόεδρος του Τμήματος Εξωτερικών Εκκλησιαστικών Σχέσεων του Πατριαρχείου Μόσχας, συνεχάρη τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Τιράνων και πάσης Αλβανίας κ.κ. Αναστάσιο, για την εικοστή ένατη επέτειο από την ενθρόνιση του στην Αλβανική Ορθόδοξη Εκκλησία.

Το ευχετήριο μήνυμα αναφέρει μεταξύ άλλων:

«Μακαριώτατε,

Την ημέρα της εικοστής ένατης επετείου της ενθρόνισης σας στην Ορθόδοξη Αλβανική Εκκλησία, σας συγχαίρω από καρδιάς!
Διακονείτε ως απλός οικονόμος της Εκκλησίας του Χριστού στην χώρα της Αλβανίας με κάθε ευσέβεια, διδάσκοντας τους πιστούς να δοξάζουν και να ευχαριστούν τον Θεό. Ο Παντοδύναμος Κύριος, ο οποίος σας ανέδειξε στο τιμόνι του πλοίου της Εκκλησίας της Αλβανίας, εύχομαι να πολλαπλασιάσει και να διανθίσει τα χρόνια σας στην υψηλότατη διακονία σας. Εύχομαι ο Κύριος να σας διατηρήσει καλά στην υγεία σας και να σας δίνει ειρήνη, πνευματική χαρά και ευημερία».

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων