22/10/2024 22/10/2024 Για την αναγκαιότητα της άμεσης επίτευξης κατάπαυσης του πυρός στη Γάζα κάνει λόγο η Εκκλησία της Αλβανίας μέσα από ανακοίνωση της αναφερόμενη στις τραγικές εχθροπραξίες που μαίνονται για περισσότερο από ένα χρόνο στην πολύπαθη αυτή περιοχή της Μέσης Ανατολής. Η Εκκλησία της Αλβανίας, μεταξύ άλλων, τονίζει ότι «είναι ανάγκη να επιτευχθεί άμεση κατάπαυση του πυρός»...
22 Οκτωβρίου, 2024 - 21:46
Τελευταία ενημέρωση: 22/10/2024 - 21:51

Η Εκκλησία της Αλβανίας για την αναγκαιότητα της κατάπαυσης του πυρός στη Γάζα

Διαδώστε:
Η Εκκλησία της Αλβανίας για την αναγκαιότητα της κατάπαυσης του πυρός στη Γάζα

Για την αναγκαιότητα της άμεσης επίτευξης κατάπαυσης του πυρός στη Γάζα κάνει λόγο η Εκκλησία της Αλβανίας μέσα από ανακοίνωση της αναφερόμενη στις τραγικές εχθροπραξίες που μαίνονται για περισσότερο από ένα χρόνο στην πολύπαθη αυτή περιοχή της Μέσης Ανατολής.

Η Εκκλησία της Αλβανίας, μεταξύ άλλων, τονίζει ότι «είναι ανάγκη να επιτευχθεί άμεση κατάπαυση του πυρός» και υπογραμμίζει ότι «όλες οι μεγάλες δυνάμεις οφείλουν να συμβάλουν στη διέξοδο από την καταστροφική αυτήν ανθρώπινη και οικολογική τραγωδία».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Εκκλησίας της Αλβανίας:

«Οι φρικαλεότητες στη Γάζα, με τα δεκάδες χιλιάδες θύματα, επί το πλείστον αθώους αμάχους, παιδιά, ηλικιωμένους, ασθενείς, προκαλούν βαθιά οδύνη. Είναι ανάγκη να επιτευχθεί άμεση κατάπαυση του πυρός. Τα εμπλεκόμενα μέρη οφείλουν να επιδείξουν σύνεση και λογική, προτάσσοντας την αξία του κάθε ανθρώπου και την ειρηνική συνύπαρξη, αντί για τη συνεχιζόμενη βία με τις ανυπολόγιστες συνέπειες. Οι αλλεπάλληλες αντεκδικήσεις, δεν λύνουν το πρόβλημα. Όλες οι μεγάλες δυνάμεις οφείλουν να συμβάλουν στη διέξοδο από την καταστροφική αυτήν ανθρώπινη και οικολογική τραγωδία.»

Σύμφωνα με τον πιο πρόσφατο απολογισμό του Υπουργείου Υγείας της Κυβέρνησης της Χαμάς, 42.519 είναι οι νεκροί στο παλαιστινιακό θύλακα από την έναρξη του πολέμου με το Ισραήλ πριν από έναν χρόνο. Στην ανακοίνωση του Υπουργείου προστίθεται ότι 99.637 άνθρωποι έχουν τραυματιστεί στη Λωρίδα της Γάζας από την αρχή του πολέμου την 7η Οκτωβρίου του 2023.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων