27/06/2024 28/06/2024 Ενημερωτική ημερίδα με σκοπό την ανάδειξη και την κοινή κατανόηση της Σύμβασης για τα Δικαιώματα του Παιδιού πραγματοποιήθηκε στο Πανεπιστημιακό Κολλέγιο «Λόγος» της Εκκλησίας της Αλβανίας την Τετάρτη 26 Ιουνίου 2024. Πρόκειται για μια πρωτοβουλία της UNICEF Αλβανίας και της ακαδημαϊκής κοινότητας με σκοπό την ανάδειξη των δικαιωμάτων του παιδιού. Κεντρικός ομιλητής ήταν ο Διπλωματικός...
27 Ιουνίου, 2024 - 19:48
Τελευταία ενημέρωση: 28/06/2024 - 0:20

Ημερίδα για τα δικαιώματα του παιδιού στο Κολλέγιο «Λόγος» της Εκκλησίας της Αλβανίας

Διαδώστε:
Ημερίδα για τα δικαιώματα του παιδιού στο Κολλέγιο «Λόγος» της Εκκλησίας της Αλβανίας

Ενημερωτική ημερίδα με σκοπό την ανάδειξη και την κοινή κατανόηση της Σύμβασης για τα Δικαιώματα του Παιδιού πραγματοποιήθηκε στο Πανεπιστημιακό Κολλέγιο «Λόγος» της Εκκλησίας της Αλβανίας την Τετάρτη 26 Ιουνίου 2024.

Πρόκειται για μια πρωτοβουλία της UNICEF Αλβανίας και της ακαδημαϊκής κοινότητας με σκοπό την ανάδειξη των δικαιωμάτων του παιδιού.

Κεντρικός ομιλητής ήταν ο Διπλωματικός Εκπρόσωπος της UNICEF στην Ελλάδα, Δρ. Γασάν Χαλίλ ο οποίος αναφέρθηκε στον ρόλο της ακαδημαϊκής κοινότητας στην ανάδειξη των δικαιωμάτων του παιδιού.

Ακολούθησε συζήτηση με τους συμμετέχοντες στην ημερίδα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων