19/08/2019 19/08/2019 Λειτούργησαν κι εφέτος με μεγάλη επιτυχία οι θερινές κατασκηνώσεις «Μεταμόρφωση» της Ιεράς Μητρόπολης Αργυροκάστρου της Ορθόδοξης Αυτοκέφαλης Εκκλησίας της Αλβανίας στην τοποθεσία Γλυκομίλι στην περιοχή της Δρόπολης. Στην πρώτη περίοδο (1 έως 10 Ιουλίου) αυτή των κοριτσιών φιλοξενήθηκαν στους άνετους χώρους της Κατασκήνωσης πάνω από 70 μαθήτριες Δημοτικού και Γυμνασίου από διάφορες περιοχές της Μητροπόλεως...
19 Αυγούστου, 2019 - 20:50
Τελευταία ενημέρωση: 19/08/2019 - 20:44

Ήχησαν και φέτος οι κατασκηνωτικές φωνές στο Γλυκομίλι

Διαδώστε:
Ήχησαν και φέτος οι κατασκηνωτικές φωνές στο Γλυκομίλι

Λειτούργησαν κι εφέτος με μεγάλη επιτυχία οι θερινές κατασκηνώσεις «Μεταμόρφωση» της Ιεράς Μητρόπολης Αργυροκάστρου της Ορθόδοξης Αυτοκέφαλης Εκκλησίας της Αλβανίας στην τοποθεσία Γλυκομίλι στην περιοχή της Δρόπολης.

Στην πρώτη περίοδο (1 έως 10 Ιουλίου) αυτή των κοριτσιών φιλοξενήθηκαν στους άνετους χώρους της Κατασκήνωσης πάνω από 70 μαθήτριες Δημοτικού και Γυμνασίου από διάφορες περιοχές της Μητροπόλεως (Αργυρόκαστρο, Άγιοι Σαράντα, Χειμάρρα κ. ά.). Ενώ στη δεύτερη περίοδο των αγοριών Δημοτικού και Γυμνασίου πάνω από 60 μαθητές από τις παραπάνω περιοχές είχαν την ευκαιρία να ψυχαγωγηθούν και να ωφεληθούν πνευματικά μέσα από το πλούσιο πρόγραμμα δραστηριοτήτων που είχαν ετοιμάσει οι υπεύθυνοι με πολλή χαρά κι μεράκι.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι Κατασκηνώσεις της Ορθόδοξης Εκκλησίας στη θέση Γλυκομίλι της Μητρόπολης Αργυροκάστρου λειτουργούν ανελλιπώς από το 2002 με την ανύσταχτη φροντίδα του Αρχιεπισκόπου Αλβανίας κ.κ. Αναστασίου και υπό την άμεση πνευματική εποπτεία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Αργυροκάστρου κ. Δημητρίου.

Υπολογίζεται πως κατά τα 17 συναπτά έτη λειτουργίας της η Κατασκήνωση έχει φιλοξενήσει άνω των 2.500 χιλιάδων μαθητών από όλες τις περιοχές της Ιεράς Μητρόπολης, προσφέροντάς τους τη δυνατότητα να κατηχηθούν στα βασικά ζητήματα της ορθόδοξης πίστης, να δημιουργήσουν νέες εν Χριστώ φιλίες και να καλλιεργήσουν ταλέντα και πολύτιμες δεξιότητες.

burst

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων