17/01/2020 17/01/2020 Τα ονομαστήρια του άγει σήμερα ο Σεβ. Μητροπολίτης Ελμπασάν κ. Αντώνιος. Το πρωί τελέστηκε πανηγυρική Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου στο Ελμπασάν. Δυναμική ήταν η παρουσία των πιστών, οι οποίοι ευχήθηκαν στον Σεβασμιώτατο. Δεν  ήταν λίγοι και αυτοί που του προσέφεραν ως δώρο μια ανθοδέσμη με λουλούδια ευχόμενοι, παράλληλα, τα χρόνια...
17 Ιανουαρίου, 2020 - 19:53
Τελευταία ενημέρωση: 17/01/2020 - 19:55

Κλήρος και λαός ευχήθηκαν στον Μητροπολίτη Ελμπασάν

Διαδώστε:
Κλήρος και λαός ευχήθηκαν στον Μητροπολίτη Ελμπασάν

Τα ονομαστήρια του άγει σήμερα ο Σεβ. Μητροπολίτης Ελμπασάν κ. Αντώνιος.

Το πρωί τελέστηκε πανηγυρική Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου στο Ελμπασάν. Δυναμική ήταν η παρουσία των πιστών, οι οποίοι ευχήθηκαν στον Σεβασμιώτατο. Δεν  ήταν λίγοι και αυτοί που του προσέφεραν ως δώρο μια ανθοδέσμη με λουλούδια ευχόμενοι, παράλληλα, τα χρόνια πολλά.

Στο κήρυγμά του ο Μητροπολίτης κ. Αντώνιος αναφέρθηκε σε διάφορες πτυχές του βίου του Αγίου Αντωνίου, τονίζοντας την ασκητικότητά του και το γεγονός ότι αποτελεί κυρίαρχο πρότυπο για τους μοναχούς.

Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας ο εορτάζων Μητροπολίτης προσέφερε κέρασμα σε όσους προσήλθαν να του ευχηθούν στο πνευματικό κέντρο του ναού.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων