08/06/2019 08/06/2019 Κοντά στους ανθρώπους που επλήγησαν από τη σεισμική δόνηση των 5,3 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ βρέθηκε η Ιερά Μητρόπολη Κορυτσάς. Συγκεκριμένα από τη πρώτη στιγμή η Μητρόπολη διέθεσε εθελοντές προκειμένου να βοηθήσουν στη τοποθέτηση σκηνών στις οποίες θα φιλοξενούνταν άνθρωποι που οι κατοικίες τους είχαν κριθεί ακατάλληλες ή είχαν υποστεί ολοκληρωτική ζημιά. Επίσης η Μητρόπολη...
08 Ιουνίου, 2019 - 22:03

Κοντά στους σεισμόπληκτους η Μητρόπολη Κορυτσάς

Διαδώστε:
Κοντά στους σεισμόπληκτους η Μητρόπολη Κορυτσάς

Κοντά στους ανθρώπους που επλήγησαν από τη σεισμική δόνηση των 5,3 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ βρέθηκε η Ιερά Μητρόπολη Κορυτσάς.

Συγκεκριμένα από τη πρώτη στιγμή η Μητρόπολη διέθεσε εθελοντές προκειμένου να βοηθήσουν στη τοποθέτηση σκηνών στις οποίες θα φιλοξενούνταν άνθρωποι που οι κατοικίες τους είχαν κριθεί ακατάλληλες ή είχαν υποστεί ολοκληρωτική ζημιά.

Επίσης η Μητρόπολη Κορυτσάς διέθεσε είδη ρουχισμού καθώς και δέματα τροφίμων σε όσους είχαν άμεση ανάγκη. Ο πρόχειρος αυτός καταυλισμός έχει στηθεί στους χώρους στρατοπέδου στο χωριό Φλόκ λίγο έξω από την πόλη της Κορυτσάς.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων