16/07/2023 16/07/2023 Με επιτυχία ολοκλήρωσαν τη φοίτησή τους φοιτητές στο πρόγραμμα “Master of Science in Religious Tourism”, του Πανεπιστημίου “ΛΟΓΟΣ” στην Αλβανία καθώς υποστήριξαν τη διατριβή τους πάνω στο θέμα που τους είχε ανατεθεί από τους καθηγητές τους. Είναι οι πρώτοι απόφοιτοι αυτού του μοναδικού προγράμματος στην Αλβανική Τριτοβάθμια Εκπαίδευση που αντικείμενο εξέτασης έχει τον πολιτισμό και...
16 Ιουλίου, 2023 - 11:09
Τελευταία ενημέρωση: 16/07/2023 - 11:16

Πανεπιστήμιο “ΛΟΓΟΣ”: Οι πρώτοι απόφοιτοι με ειδίκευση στον θρησκευτικό τουρισμό

Διαδώστε:
Πανεπιστήμιο “ΛΟΓΟΣ”: Οι πρώτοι απόφοιτοι με ειδίκευση στον θρησκευτικό τουρισμό

Με επιτυχία ολοκλήρωσαν τη φοίτησή τους φοιτητές στο πρόγραμμα “Master of Science in Religious Tourism”, του Πανεπιστημίου “ΛΟΓΟΣ” στην Αλβανία καθώς υποστήριξαν τη διατριβή τους πάνω στο θέμα που τους είχε ανατεθεί από τους καθηγητές τους.

Είναι οι πρώτοι απόφοιτοι αυτού του μοναδικού προγράμματος στην Αλβανική Τριτοβάθμια Εκπαίδευση που αντικείμενο εξέτασης έχει τον πολιτισμό και τον θρησκευτικό τουρισμό.

“Θα θέλαμε να τους συγχαρούμε για αυτό το επίτευγμα, καθώς από σήμερα θεωρούνται ειδικοί σε συγκεκριμένο τουριστικό τομέα”, αναφέρει σε ανακοίνωσή του το τμήμα Θεολογίας του Πανεπιστημίου ΛΟΓΟΣ.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων