08/09/2021 08/09/2021 Κυκλοφόρησε μεταφρασμένο και στη ρωσική γλώσσα το βιβλίο του Αρχιεπισκόπου Αλβανίας κ.κ. Αναστασίου, «Ιεραποστολή στα ίχνη του Χριστού», από τις εκδόσεις της Ορθοδόξου Ακαδημίας Κιέβου, σε μετάφραση του Α.Β. Λέβκο, Κίεβο 2021. Η ρωσική μετάφραση δημοσιεύεται μετά την Αγγλική, Γερμανική, Αρμενική, Πολωνική, Ρουμανική, Βουλγαρική, Ισπανική, Γαλλική και προσφέρθηκε στην Αρχιεπισκοπή στις 6 Σεπτεμβρίου από τους...
08 Σεπτεμβρίου, 2021 - 21:47
Τελευταία ενημέρωση: 08/09/2021 - 21:52

Σε μία ακόμη γλώσσα το βιβλίο του Αρχιεπισκόπου Αναστασίου

Διαδώστε:
Σε μία ακόμη γλώσσα το βιβλίο του Αρχιεπισκόπου Αναστασίου

Κυκλοφόρησε μεταφρασμένο και στη ρωσική γλώσσα το βιβλίο του Αρχιεπισκόπου Αλβανίας κ.κ. Αναστασίου, «Ιεραποστολή στα ίχνη του Χριστού», από τις εκδόσεις της Ορθοδόξου Ακαδημίας Κιέβου, σε μετάφραση του Α.Β. Λέβκο, Κίεβο 2021.

Η ρωσική μετάφραση δημοσιεύεται μετά την Αγγλική, Γερμανική, Αρμενική, Πολωνική, Ρουμανική, Βουλγαρική, Ισπανική, Γαλλική και προσφέρθηκε στην Αρχιεπισκοπή στις 6 Σεπτεμβρίου από τους Σεβασμιωτάτους Μητροπολίτες Μπορίστολ Αντώνιο, Τερνοπόλ Σέργιο, τον Πρωθιερέα Νικόλαο Ντανίλεβιτς και δυο ιερείς.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων