Εκκλησία της Αλβανίας
08 Οκτωβρίου, 2024

Το Πανεπιστήμιο “ΛΟΓΟΣ” ευχαριστεί τον Αρχιεπίσκοπο Αναστάσιο για τη διαρκή στήριξη

Διαδώστε:

Τις ευχαριστίες τους προς το πρόσωπο του Αρχιεπισκόπου Τιράνων, Δυρραχίου και πάσης Αλβανίας κ.κ. Αναστασίου για τη διαρκή υποστήριξή του στο έργο του Πανεπιστημίου “ΛΟΓΟΣ”, εξέφρασαν κατά την τελετή έναρξης της νέας ακαδημαϊκής χρονιάς, εκπρόσωποι του ανώτατου ακαδημαϊκού αυτού ιδρύματος το οποίο λειτουργεί στα Τίρανα. 

Πρόκειται για ένα όραμα το οποίο είχε εμπνευστεί από τα πρώτα χρόνια της παραμονής του στην Αλβανία ο Αρχιεπίσκοπος Αναστάσιος το οποίο ήρθε να ενισχύσει την ακαδημαϊκή γνώση και μόρφωση στη γειτονική χώρα παρέχοντας υψηλό επίπεδο σπουδών, συνεργαζόμενο παράλληλα και με άλλα ακαδημαϊκά ιδρύματα του εξωτερικού.

Χθες, Δευτέρα 7 Οκτωβρίου, πραγματοποιήθηκε η επίσημη υποδοχή των πρωτοετών φοιτητών από Καθηγητές και τους επικεφαλής του Γραφείου Φοιτητικών Υποθέσεων.

Κατά τους τους χαιρετισμούς τονίστηκαν οι στόχοι και οι κοινές προσπάθειες για την επίτευξη υψηλών αποτελεσμάτων έτσι ώστε να καταρτιστούν οι επαγγελματίες του αύριο.

Το Πανεπιστήμιο “ΛΟΓΟΣ” ιδρύθηκε με σκοπό να αποτελέσει παράθυρο για ένα ασφαλές και επαγγελματικό μέλλον για τους φοιτητές, προσφέροντας υψηλή ποιότητα διδασκαλίας.

Η τελετή ολοκληρώθηκε με ευχές για καλή και επιτυχημένη ακαδημαϊκή χρονιά.

Διαδώστε: