Εκκλησία της Ελλάδος
06 Δεκεμβρίου, 2018

Με τον ΙΣΚΕ συναντάται αύριο ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών

Διαδώστε:

2nd Athens International Conference on “Religious and Cultural Pluralism and Peaceful Coexistence in the Middle East”, in Athens, on Oct.30, 2017 / 2η Διεθνής Διάσκεψη Αθηνών για τον Θρησκευτικό και Πολιτιστικό Πλουραλισμό και την Ειρηνική Συνύπαρξη στη Μέση Ανατολή, στην Αθήνα, στις 30 Οκτωβρίου, 2017

Με αντιπροσωπεία του Ιερού Συνδέσμου Κληρικών Ελλάδος συναντάται αύριο το πρωί ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος, κ. Ιερώνυμος, αποδεχόμενος το σχετικό αίτημα που υπέβαλε ο ΙΣΚΕ.

Οι Κληρικοί Ελλάδος έχουν εκφράσει την έντονη διαφωνία τους για τις προωθούμενες αλλαγές κυρίως στο μισθολογικό των Ιερέων, κάτι που εξέφρασαν και στον ίδιο τον υπουργό Παιδείας, Ερευνας και Θρησκευμάτων, κ. Γαβρόγλου κατά τη συνάντησή τους.

Ο Αρχιεπίσκοπος, όπως αποκαλύπτει σήμερα το Πρακτορείο Ορθοδοξία, χαράζει τη στρατηγική του σε μια προσπάθεια να κερδίσει τους διαφωνούντες και να καταλαγιάσει την φουρτούνα.

Στο πλαίσιο αυτό εντάσσεται και η αυριανή του συνάντηση, την οποία ζήτησαν οι ίδιοι οι Κληρικοί, προκειμένου να καθορίσουν τη στάση τους.

Σημειώνεται ότι, ο ΙΣΚΕ έχει ανανεώσει το ραντεβού του με τον υπουργό Παιδείας για τις 21 Δεκεμβρίου.

Φωτογραφία: Χρήστος Μπόνης

Διαδώστε: