19/06/2024 19/06/2024 Πραγματοποιήθηκε, στις 18 Ιουνίου 2024, στους χώρους του Διορθοδόξου Κέντρου της Εκκλησίας της Ελλάδος, η επετειακή εκδήλωση για τα 10 χρόνια του προγράμματος “Σύγκρουση και Συνύπαρξη: Εκπαίδευση στη Συγχώρηση”. Κύρια ομιλήτρια ήταν η καθηγήτρια του τμήματος Παιδαγωγικής Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Northern Iowa κα Suzanne Freedman. Επιπλέον, η πορεία του προγράμματος παρουσιάσθηκε από την κα Πέλη...
19 Ιουνίου, 2024 - 11:42

10 χρόνια «Συγχώρηση» στο Διορθόδοξο Κέντρο

Διαδώστε:
10 χρόνια «Συγχώρηση» στο Διορθόδοξο Κέντρο

Πραγματοποιήθηκε, στις 18 Ιουνίου 2024, στους χώρους του Διορθοδόξου Κέντρου της Εκκλησίας της Ελλάδος, η επετειακή εκδήλωση για τα 10 χρόνια του προγράμματος “Σύγκρουση και Συνύπαρξη: Εκπαίδευση στη Συγχώρηση”.

Κύρια ομιλήτρια ήταν η καθηγήτρια του τμήματος Παιδαγωγικής Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Northern Iowa κα Suzanne Freedman. Επιπλέον, η πορεία του προγράμματος παρουσιάσθηκε από την κα Πέλη Γαλίτη, Ερευνήτρια στο Τμήμα Παιδαγωγικής Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου του Wisconsin – Madison, USA και Διευθύντρια του Προγράμματος στην Ελλάδα.

Την εκδήλωση χαιρέτισαν ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Θερμοπυλών κ. Ιωάννης, Διευθυντής του Διορθοδόξου Κέντρου, καθώς και οι: κ. Ανδρέας Μαρίνος, Προϊστάμενος Δ/θμιας Εκπαίδευσης Αν. Αττικής, Robert Enright, Καθηγητής στο Τμήμα Παιδαγωγικής Ψυχολογίας, Πανεπιστήμιο Wisconsin-Madison, USA, και η κα Κωνσταντίνα Χατζημίχου, Υπεύθυνη σχολικών δραστηριοτήτων Δ/νσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας.

Ακολούθησαν παρουσιάσεις περιπτώσεων υλοποίησης του προγράμματος στην πατρίδα μας και η εκδήλωση έκλεισε με δρώμενα μαθητών και με μουσικοχορευτικό πρόγραμμα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων