18/06/2024 18/06/2024 Ασυνόδευτα προσφυγόπουλα που φιλοξενούνται στις δομές της ΑΜΚΕ της Εκκλησίας της Ελλάδος με την επωνυμία «ΣΥΝΥΠΑΡΞΙΣ» της Εκκλησίας της Ελλάδος επισκέφθηκαν σήμερα το πρωί τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμο, για να του ευχηθούν με αφορμή την ονομαστική του εορτή. Τα παιδιά συνόδευαν φροντιστές της Δομής και ο Γενικός Διευθυντής της ΑΜΚΕ «ΣΥΝΥΠΑΡΞΙΣ»,...
18 Ιουνίου, 2024 - 14:09

Ασυνόδευτα προσφυγόπουλα της «ΣΥΝΥΠΑΡΞΙΣ» και παιδιά από το Εκκλησιαστικό Ορφανοτροφείο στον Αρχιεπίσκοπο

Διαδώστε:
Ασυνόδευτα προσφυγόπουλα της «ΣΥΝΥΠΑΡΞΙΣ» και παιδιά από το Εκκλησιαστικό Ορφανοτροφείο στον Αρχιεπίσκοπο

Ασυνόδευτα προσφυγόπουλα που φιλοξενούνται στις δομές της ΑΜΚΕ της Εκκλησίας της Ελλάδος με την επωνυμία «ΣΥΝΥΠΑΡΞΙΣ» της Εκκλησίας της Ελλάδος επισκέφθηκαν σήμερα το πρωί τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμο, για να του ευχηθούν με αφορμή την ονομαστική του εορτή.

Τα παιδιά συνόδευαν φροντιστές της Δομής και ο Γενικός Διευθυντής της ΑΜΚΕ «ΣΥΝΥΠΑΡΞΙΣ», Αρχιμ. π. Παντελεήμων Παπασυννεφάκης.

Νωρίτερα για ευχές επισκέφθηκαν τον Αρχιεπίσκοπο παιδιά που φιλοξενούνται στο Εκκλησιαστικό Ορφανοτροφείο Βουλιαγμένης συνοδευόμενα από φροντιστές του Ορφανοτροφείου.

Φωτογραφίες: Χρήστος Μπόνης

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων