05/11/2020 05/11/2020 Ολοκληρώθηκαν για σήμερα δεύτερη ημέρα οι εργασίες της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου, με τους Ιεράρχες να διακόπτουν προκειμένου να παρακολουθήσουν τα μέτρα που εξήγγειλε ο πρωθυπουργός.  Ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος και οι Συνοδικοί Ιεράρχες συνεδριάζουν προκειμένου να αξιολογήσουν τα νέα δεδομένα και να εκδώσουν την σχετική εγκύκλιο που θα αποσταλεί στις κατά...
05 Νοεμβρίου, 2020 - 12:28
Τελευταία ενημέρωση: 05/11/2020 - 16:11

ΔΙΣ: Παρακολουθώντας τα μέτρα – Covid test για τον Αρχιεπίσκοπο

Διαδώστε:
ΔΙΣ: Παρακολουθώντας τα μέτρα – Covid test για τον Αρχιεπίσκοπο

Ολοκληρώθηκαν για σήμερα δεύτερη ημέρα οι εργασίες της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου, με τους Ιεράρχες να διακόπτουν προκειμένου να παρακολουθήσουν τα μέτρα που εξήγγειλε ο πρωθυπουργός. 

Ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος και οι Συνοδικοί Ιεράρχες συνεδριάζουν προκειμένου να αξιολογήσουν τα νέα δεδομένα και να εκδώσουν την σχετική εγκύκλιο που θα αποσταλεί στις κατά τόπους Μητροπόλεις. Η συνεδρίαση θα συνεχιστεί αύριο Παρασκευή μετά και τις διευκρινήσεις που θα δοθούν για τα νέα μέτρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, λίγο νωρίτερα ο Μακαριώτατος αλλά και κάποιοι Ιεράρχες υποβλήθησαν σε COVID-test.

Φωτό: Χρήστος Μπόνης

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων