09/03/2023 10/03/2023 Το Ίδρυμα Νεότητας και Οικογένειας της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών σε συνεργασία με τον Ιερό Ναό Αγίας Άννης Χαλανδρίου έχει σχεδιάσει εκδήλωση αφιερωμένη στην οικογένεια με θέμα: «Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΣΑΡΑΚΟΣΤΗ». «Θεωρούμε σημαντικό ότι μέσα από τέτοιες δράσεις έχουμε την ευκαιρία να συναντηθούμε, να επικοινωνήσουμε, να συμπροβληματιστούμε και να μοιραστούμε σκέψεις και εμπειρίες» αναφέρεται, μεταξύ...
09 Μαρτίου, 2023 - 18:16
Τελευταία ενημέρωση: 10/03/2023 - 1:54

Εκδήλωση με θέμα «Η οικογένεια τη Μεγάλη Σαρακοστή» στο Χαλάνδρι

Διαδώστε:
Εκδήλωση με θέμα «Η οικογένεια τη Μεγάλη Σαρακοστή» στο Χαλάνδρι

Το Ίδρυμα Νεότητας και Οικογένειας της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών σε συνεργασία με τον Ιερό Ναό Αγίας Άννης Χαλανδρίου έχει σχεδιάσει εκδήλωση αφιερωμένη στην οικογένεια με θέμα: «Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΣΑΡΑΚΟΣΤΗ».

«Θεωρούμε σημαντικό ότι μέσα από τέτοιες δράσεις έχουμε την ευκαιρία να συναντηθούμε, να επικοινωνήσουμε, να συμπροβληματιστούμε και να μοιραστούμε σκέψεις και εμπειρίες» αναφέρεται, μεταξύ άλλων, στη σχετική ανακοίνωση του Ιδρύματος.

Στην εκδήλωση θα μιλήσουν: ο Πρωτοπρ. π. Δημήτριος Παλιούρας – Εφημέριος του Ιερού Ναού Αγίων Πάντων Καλλιθέας και η κα. Κατερίνα Δανδουλάκη – Χιόνη – Συγγραφέας ενώ παράλληλα θα πραγματοποιηθεί δημιουργικό εργαστήρι για παιδιά δημοτικού από ειδικούς εμψυχωτές.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 12 Μαρτίου 2023 στον Ιερό Ναό Αγίας Άννης Χαλανδρίου, (Κ. Παλαιολόγου & Αγ. Άννης), στις 11:30 π.μ.

Για την καλύτερη οργάνωση της εκδήλωσης είναι απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής.

Δηλώσεις συμμετοχής στο τηλέφωνο: 2130184419 (κα. Μαρία Ξηρουχάκη) και στο email [email protected].

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων