21/10/2024 21/10/2024 Η Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών μετά θλίψεως αναγγέλλει την από 18ης Οκτωβρίου 2024 εκδημία του μακαριστού Πρωτοπρεσβυτέρου κυρού Γεωργίου Κρασονικολάκη του Μιχαήλ, Εφημερίου και Προέδρου του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου του Ιερού Ναού Προφήτου Ηλιού-Παντανάσσης Τζιτζιφιών Καλλιθέας της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών. Ο μακαριστός γεννήθηκε στα Καστελλιανά Ηρακλείου Κρήτης το 1962 και το 1983 αποφοίτησε από το Εκκλησιαστικό Λύκειο...
21 Οκτωβρίου, 2024 - 14:15

Εκδημία Πρωτοπρεσβυτέρου Γεωργίου Κρασονικολάκη

Διαδώστε:
Εκδημία Πρωτοπρεσβυτέρου Γεωργίου Κρασονικολάκη

Η Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών μετά θλίψεως αναγγέλλει την από 18ης Οκτωβρίου 2024 εκδημία του μακαριστού Πρωτοπρεσβυτέρου κυρού Γεωργίου Κρασονικολάκη του Μιχαήλ, Εφημερίου και Προέδρου του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου του Ιερού Ναού Προφήτου Ηλιού-Παντανάσσης Τζιτζιφιών Καλλιθέας της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών.

Ο μακαριστός γεννήθηκε στα Καστελλιανά Ηρακλείου Κρήτης το 1962 και το 1983 αποφοίτησε από το Εκκλησιαστικό Λύκειο Κρήτης.

Διάκονος χειροτονήθηκε την 1η Απριλίου 1984 και Πρεσβύτερος την 19η Δεκεμβρίου 1984 από τον μακαριστό Μητροπολίτη Γορτύνης και Αρκαδίας κυρό Κύριλλο.

Υπηρέτησε στον Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννου Μεσοχωρίου Ηρακλείου Κρήτης και στον Ιερό Ναό Προφήτου Ηλιού-Παντανάσσης Τζιτζιφιών Καλλιθέας έως της εκδημίας του.

Την εξόδιο Ακολουθία του, η οποία θα ψαλλεί την Τρίτη 22α Οκτωβρίου και ώρα 12.00 μ. στον Ιερό Ναό Προφήτου Ἠλιού-Παντανάσσης Τζιτζιφιῶν Καλλιθέας, θα τελέσει ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Ρωγών κ. Φιλόθεος.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων