18/09/2024 18/09/2024 Τον Αρχιεπίσκοπο Κύπρου κ. Γεώργιο υποδέχτηκε στην Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος. Ο Αρχιεπίσκοπος κ. Ιερώνυμος καλωσόρισε τον Αρχιεπίσκοπο κ. Γεώργιο και συζήτησαν διάφορα θέματα κοινού ενδιαφέροντος, ενώ ο κ. Γεώργιος τόνισε, μεταξύ άλλων, ότι «εκείνο που μας ταλανίζει περισσότερο είναι το εθνικό μας πρόβλημα». Στη συνάντηση παρευρέθηκαν μεταξύ...
18 Σεπτεμβρίου, 2024 - 15:59
Τελευταία ενημέρωση: 18/09/2024 - 17:12

Επίσκεψη Αρχιεπισκόπου Κύπρου στον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος

Διαδώστε:
Επίσκεψη Αρχιεπισκόπου Κύπρου στον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος

Τον Αρχιεπίσκοπο Κύπρου κ. Γεώργιο υποδέχτηκε στην Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος.

Ο Αρχιεπίσκοπος κ. Ιερώνυμος καλωσόρισε τον Αρχιεπίσκοπο κ. Γεώργιο και συζήτησαν διάφορα θέματα κοινού ενδιαφέροντος, ενώ ο κ. Γεώργιος τόνισε, μεταξύ άλλων, ότι «εκείνο που μας ταλανίζει περισσότερο είναι το εθνικό μας πρόβλημα».

Στη συνάντηση παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων οι Θεοφιλέστατοι Επίσκοποι Θεσπιών κ. Παύλος και Ταλαντίου κ. Επιφάνιος

Υπενθυμίζεται ότι οι δύο Προκαθήμενοι είχαν συναντηθεί πριν περίπου ενάμιση χρόνο στην Αρχιεπισκοπή όταν ο κ.κ. Γεώργιος είχε βρεθεί στην Αθήνα στο πλαίσιο εκδήλωσης της Πρεσβείας της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Σήμερα στις 9 το βράδυ οι δύο Προκαθήμενοι θα παραστούν στη Συναυλία μνήμης για την Κύπρο με τίτλο: “Λαλώ σου ‘πόψε λευτεριά! Οι καμπάνες θα ηχήσουν και πάλι…” για τα 50 χρόνια από την θλιβερή επέτειο του πραξικοπήματος και της τουρκικής εισβολής στη Μεγαλόνησο, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Θέατρο Ηρώδου του Αττικού.

Φωτογραφίες: Χρήστος Μπόνης

Ρεπορτάζ για το Ραδιόφωνο της Εκκλησίας: Μάκης Αδαμόπουλος

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων