22/10/2024 22/10/2024 Στo πλαίσιo των συναντήσεων για νέους (ηλικίας 18 έως και 28 ετών) που διοργανώνονται από το Ίδρυμα Νεότητας και Οικογένειας της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, την Πέμπτη 24 Οκτωβρίου, στις 20:00, ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Θεσπιών κ. Παύλος θα μιλήσει με θέμα «Ερμηνεύοντας τον ύμνο της αγάπης» από την Α΄ προς Κορινθίους Επιστολή του Αποστόλου Παύλου. Η...
22 Οκτωβρίου, 2024 - 14:28
Τελευταία ενημέρωση: 22/10/2024 - 14:35

“Ερμηνεύοντας τον ύμνο της αγάπης” ομιλία του Επισκόπου Θεσπιών στο Παρεκκλήσιο του Αγίου Ανδρέα στην Πλάκα

Διαδώστε:
“Ερμηνεύοντας τον ύμνο της αγάπης” ομιλία του Επισκόπου Θεσπιών στο Παρεκκλήσιο του Αγίου Ανδρέα στην Πλάκα

Στo πλαίσιo των συναντήσεων για νέους (ηλικίας 18 έως και 28 ετών) που διοργανώνονται από το Ίδρυμα Νεότητας και Οικογένειας της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, την Πέμπτη 24 Οκτωβρίου, στις 20:00, ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Θεσπιών κ. Παύλος θα μιλήσει με θέμα «Ερμηνεύοντας τον ύμνο της αγάπης» από την Α΄ προς Κορινθίους Επιστολή του Αποστόλου Παύλου.

Η ομιλία και η συζήτηση με τους νέους θα πραγματοποιηθεί στο Παρεκκλήσιο του Αγίου Ανδρέα στην Πλάκα (Αγ. Φιλοθέης 21, δίπλα στο κτίριο της Ι. Αρχιεπισκοπής). Λίγο πριν, στις 7.00 μ.μ., θα ψαλεί η Ιερά Παράκληση προς την Υπεραγία Θεοτόκο.

Οι συναντήσεις πραγματοποιούνται με την ευλογία του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου κ.κ. Ιερωνύμου.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων