14/06/2023 15/06/2023 Παρουσία του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερωνύμου τελέστηκε το απόγευμα της Τετάρτης 14 Ιουνίου 2023 στο Αρχιεπισκοπικό Παρεκκλήσιο του Αποστόλου Παύλου ο εόρτιος Εσπερινός επί τη μνήμη του Οσίου Ιερωνύμου του Πενταγλώσσου. Τον Εσπερινό τέλεσε ο Πρωτοσύγκελλος της Αρχιεπισκοπής, Αρχιμανδρίτης Βαρνάβας Θεοχάρης συμπαραστατούμενος από τον Αρχιδιάκονο Ιωάννη Μπούτση. Συμπροσευχήθηκαν Αρχιερείς, κλήρος και λαός....
14 Ιουνίου, 2023 - 21:02
Τελευταία ενημέρωση: 15/06/2023 - 2:57

Εσπερινός Οσίου Ιερωνύμου και ονομαστήρια Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος

Διαδώστε:
Εσπερινός Οσίου Ιερωνύμου και ονομαστήρια Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος

Παρουσία του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερωνύμου τελέστηκε το απόγευμα της Τετάρτης 14 Ιουνίου 2023 στο Αρχιεπισκοπικό Παρεκκλήσιο του Αποστόλου Παύλου ο εόρτιος Εσπερινός επί τη μνήμη του Οσίου Ιερωνύμου του Πενταγλώσσου.

Τον Εσπερινό τέλεσε ο Πρωτοσύγκελλος της Αρχιεπισκοπής, Αρχιμανδρίτης Βαρνάβας Θεοχάρης συμπαραστατούμενος από τον Αρχιδιάκονο Ιωάννη Μπούτση. Συμπροσευχήθηκαν Αρχιερείς, κλήρος και λαός. Ο Αρχιεπίσκοπος ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκόμενους για την παρουσία τους, αλλά και για τις ευχές τους και θέλησε να αντευχηθεί χρόνια πολλά και ευλογημένα σε όλους.

Την Πέμπτη 15 Ιουνίου 2023, κυριώνυμο ημέρα της εορτής, στις 7:30 το πρωί, θα τελεσθεί ο Όρθρος και η Θεία Λειτουργία στο Αρχιεπισκοπικό Παρεκκλήσιο του Αγίου Ανδρέα παρουσία του άγοντος τα ονομαστήρια του Αρχιεπισκόπου κ.κ. Ιερωνύμου.

(Φωτογραφίες: Χρήστος Μπόνης)

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων