06/03/2024 06/03/2024 Η Πρωτοβουλία για την πρόληψη της ενδοοικογενειακής βίας και η Διεύθυνση Ποιμαντικής Γάμου και Οικογενείας του Ιδρύματος Νεότητας και Οικογένειας της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών οργανώνουν την 1η θεματική Έκθεση βιβλίου με βιβλία για την οικογένεια και το παιδί. Η έκθεση, πλαισιώνεται από 8 εκδηλώσεις- συζητήσεις, και θα πραγματοποιηθεί στο Κέντρο Μικρασιατικού Πολιτισμού του Δήμου Νέας...
06 Μαρτίου, 2024 - 16:53
Τελευταία ενημέρωση: 06/03/2024 - 16:05

Η 1η θεματική Έκθεση βιβλίου με βιβλία για την οικογένεια και το παιδί

Διαδώστε:
Η 1η θεματική Έκθεση βιβλίου με βιβλία για την οικογένεια και το παιδί

Η Πρωτοβουλία για την πρόληψη της ενδοοικογενειακής βίας και η Διεύθυνση Ποιμαντικής Γάμου και Οικογενείας του Ιδρύματος Νεότητας και Οικογένειας της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών οργανώνουν την 1η θεματική Έκθεση βιβλίου με βιβλία για την οικογένεια και το παιδί.

Η έκθεση, πλαισιώνεται από 8 εκδηλώσεις- συζητήσεις, και θα πραγματοποιηθεί στο Κέντρο Μικρασιατικού Πολιτισμού του Δήμου Νέας Ιωνίας από το Σάββατο 9 Μαρτίου έως και τη Δευτέρα 11 Μαρτίου 2024.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων