20/12/2023 21/12/2023 Κατά τον γάμο των ομοφύλων ζευγαριών είναι η Εκκλησία της Ελλάδος σύμφωνα με Εγκύκλιο Σημείωμα που εστάλη σε όλες τις Μητροπόλεις τη Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου, και δημοσιεύει το Πρακτορείο Ειδήσεων «ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ». Όπως βλέπετε στο αυτούσιο Εγκύκλιο Σημείωμα που δημοσιεύουμε, η Ιερά Σύνοδος κάνει σαφές ότι τα παιδιά έχουν έμφυτη ανάγκη και συνεπώς δικαίωμα να μεγαλώνουν...
20 Δεκεμβρίου, 2023 - 19:18
Τελευταία ενημέρωση: 21/12/2023 - 3:34

Η ΔΙΣ κατά του γάμου των ομοφύλων – Δείτε το επίσημο έγγραφο

Διαδώστε:
Η ΔΙΣ κατά του γάμου των ομοφύλων – Δείτε το επίσημο έγγραφο

Κατά τον γάμο των ομοφύλων ζευγαριών είναι η Εκκλησία της Ελλάδος σύμφωνα με Εγκύκλιο Σημείωμα που εστάλη σε όλες τις Μητροπόλεις τη Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου, και δημοσιεύει το Πρακτορείο Ειδήσεων «ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ».

Όπως βλέπετε στο αυτούσιο Εγκύκλιο Σημείωμα που δημοσιεύουμε, η Ιερά Σύνοδος κάνει σαφές ότι τα παιδιά έχουν έμφυτη ανάγκη και συνεπώς δικαίωμα να μεγαλώνουν με άνδρα πατέρα και γυναίκα μητέρα και υπογραμμίζει με έμφαση ότι τα παιδιά δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως εργαλείο ακτιβιστικής πίεσης. «Τα παιδιά δεν είναι ούτε κατοικίδια ζώα συντροφιάς για όποιον θέλει να νιώσει κηδεμόνας, ούτε “αξεσουάρ” που θα επισημοποιήσουν ή θα καταστήσουν κοινωνικά αποδεκτή μια ομόφυλη συμβίωση», υπογραμμίζει η Εκκλησία.

(Φωτογραφία: Χρήστος Μπόνης)

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων