27/07/2019 27/07/2019 Πραγματοποιήθηκε, κατά την 27ην Ιουλίου 2019, ο μεθέορτιος Εσπερινός και η Ιερά Λιτάνευση της Εικόνας του Αγίου Παντελεήμονος στους δρόμους των Αθηνών. Της ακολουθίας προεξήρχε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαοδικείας, κ. Θεοδώρητος, συμπαραστατούμενος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Πτολεμαϊδος, κ. Εμμανουήλ και του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Ευρίπου κ.Χρυσοστόμου. ΡΕΠΟΡΤΑΖ – ΦΩΤΟ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΚΑΡΠΑΘΑΚΗΣ – ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ “ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ”      ...
27 Ιουλίου, 2019 - 21:58
Τελευταία ενημέρωση: 27/07/2019 - 22:30

Η Εικόνα του Αγίου Παντελεήμονος στους δρόμους των Αθηνών

Διαδώστε:
Η Εικόνα του Αγίου Παντελεήμονος στους δρόμους των Αθηνών

Πραγματοποιήθηκε, κατά την 27ην Ιουλίου 2019, ο μεθέορτιος Εσπερινός και η Ιερά Λιτάνευση της Εικόνας του Αγίου Παντελεήμονος στους δρόμους των Αθηνών.

Της ακολουθίας προεξήρχε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαοδικείας, κ. Θεοδώρητος, συμπαραστατούμενος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Πτολεμαϊδος, κ. Εμμανουήλ και του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Ευρίπου κ.Χρυσοστόμου.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ – ΦΩΤΟ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΚΑΡΠΑΘΑΚΗΣ – ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ “ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ”

 

 

 

 

 

 

Επίσης, την Ιερά Λιτάνευση της Εικόνας και του Ιερού Λειψάνου του Αγίου Παντελεήμονος πλαισίωσαν παιδιά των κατηχητικών, των χορωδιών του Ιερού Ναού, χορός απο Ιεροψάλτες υπο την διεύθυνση του Πρωτοψάλτου κ.Ρεδιάδη Ηλία, ενώ και παιάνισε η φιλαρμονική του Δήμου Αθηναίων.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Πριν την απόλυση, ο Προϊστάμενος του Ιερού Ναού, Αρχιμανδρίτης Νικόλαος Κατσαφαρόπουλος, εξέφρασε τις ευχές του στον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο όσο και στους Αρχιερείς οι οποίοι προσήλθαν για να συνεορτάσουν την Ιερά Μνήμη του Αγίου Παντελεήμονος του Ιαματικού και Θαυματουργού.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι πλήθος κόσμου παραυρέθηκε, απο νωρίς, αλλά και καθόλη τη διάρκεια της Ιεράς Λιτανείας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων